ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Οι πέντε πιθανοί προορισμοί του Χάμες Ροντρίγκες

Οι πέντε πιθανοί προορισμοί του Χάμες Ροντρίγκες

Ο Χάμες Ροντρίγκες παραδέχτηκε δημοσίως ότι εξετάζει τις επιλογές του ενόψει Ιανουαρίου και πέντε μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες τρίβουν τα χέρια τους από ικανοποίηση.

Ο Χάμες Ροντρίγκες άναψε “φωτιές” στους υποψήφιους “μνηστήρες” του, δηλώνοντας πως “δεν εγγυώμαι ότι θα παραμείνω. Θέλω να μείνω για πάντα στη Μαδρίτη, αλλά πρέπει να τα σκέφτομαι όλα και να κοιτάζω τις επιλογές μου. Υπάρχουν προσφορές και έχω επτά μέρες για να τις σκεφτώ”.

Με αφορμή αυτή του την αναφορά, η οποία πραγματοποιήθηκε λίγο μετά την κατάκτηση του παγκοσμίου κυπέλλου συλλόγων από τους “μερένγκες”, αλλά και το γεγονός ότι δεν του δίνεται ο επιθυμητός χρόνος συμμετοχής από τον Ζινεντίν Ζιντάν, η ισπανική AS παρουσίασε τους πέντε πιθανούς προορισμούς του Κολομβιανού διεθνή για τον ερχόμενο Γενάρη.

Αναλυτικά οι επιλογές του:

Οι πέντε πιθανοί προορισμοί του Χάμες Ροντρίγκες

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ

Το περασμένο καλοκαίρι, τα αγγλικά ΜΜΕ είχαν υποστηρίξει πως οι "κόκκινοι διάβολοι" πρόσφεραν 76.000.000 ευρώ στους Μαδριλένους και όταν η εν λόγω προσφορά έπεσε στο κενό, "στράφηκαν" στον Πολ Πογκμπά. Με τη μεσοεπιθετική γραμμή της ομάδας του Ζοζέ Μουρίνιο να μην παρουσιάζει την προσδοκώμενη εικόνα, θεωρείται πιθανό η Γιουνάιτεντ να προσπαθήσει να επωφεληθεί από την πρόθεση του Ροντρίγκες να αποχωρήσει από το "Σαντιάγκο Μπερναμπέου".

ΤΣΕΛΣΙ

Πρόσφατο δημοσίευμα της “Daily Mirror”, υποστήριξε ότι οι “μπλε”, χρησιμοποιώντας και το ποσό της πώλησης του Όσκαρ στην κινέζικη Shanghai SIPG, σκοπεύουν να προσφέρουν 90.000.000 (!) ευρώ στην πρωταθλήτρια Ευρώπης, για τα "μάτια" του πρώην άσου της Μονακό. Εκτός αυτού, ο τεχνικός των Λονδρέζων, Αντόνιο Κόντε, τρέφει ιδιαίτερη εκτίμηση προς τις ικανότητες του ποδοσφαιριστή.

ΙΝΤΕΡ

Αποτελεί διακαή πόθο της διοίκησης των Μιλανέζων, η οποία πιθανολογείται ότι θα αρπάξει την ευκαιρία που της παρουσιάζεται και θα τον κυνηγήσει εκ νέου. Η "Corriere dello Sport" αναφέρει ότι ο Ροντρίγκες είναι -εδώ και πολλούς μήνες- τοποθετημένος στην κορυφή της λίστας του αντιπροέδρου και παλαίμαχου άσου της ομάδας, Χαβιέρ Σανέτι. Εντούτοις, προκειμένου να τον πείσουν, ίσως χρειαστεί να βάλουν το χέρι λίγο... βαθύτερα στην τσέπη, σε σχέση με τους υπόλοιπους.

ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ

Η Παρί Σεν-Ζερμέν “παραπατάει” στη Ligue 1 και αναζητά τρόπους βελτίωσης της προβληματικής εικόνας της. Άνχελ Ντι Μαρία, Χεσέ Ροντρίγκεθ και Χατέμ Μπεν Αρφά στέκονται υπό των προσδοκιών και η μεταγραφική ενίσχυση στον μεσοεπιθετικό τομέα θεωρείται πιθανή. Η καλή σχέση μεταξύ των δύο διοικήσεων δύναται να παίξει τον ρόλο της, ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η Ρεάλ ρίχνει κλεφτές "ματιές" στον πρώην παίκτη της, Άνχελ Ντι Μαρία.

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Η “Μεγάλη Κυρία” επιδίωξε να φέρει τον 25χρονο στο Τορίνο το περασμένο καλοκαίρι. Όταν οι διαπραγματεύσεις “ναυάγησαν”, στράφηκε στη Ρόμα και στον Μίραλεμ Πιάνιτς. Η "Gazzetta dello Sport" υποστηρίζει ότι η πρωταθλήτρια Ιταλίας δεν έχει εγκαταλείψει την "κούρσα" της διεκδίκησής του και πως πρόκειται να επανέλθει με νέα πρόταση.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Χάμες Ροντρίγκες μεταγράφηκε από τη Μονακό στη Ρεάλ Μαδρίτης το καλοκαίρι του 2014, έναντι 75.000.000 ευρώ. Με τη φανέλα τους έχει μετρήσει 94 εμφανίσεις, 27 γκολ και 37 ασίστ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Σε φανέλα της Μπαρτσελόνα ο... Σέρχιο Ράμος!
Πρωταθλήτρια κόσμου η Ρεάλ Μαδρίτης
Πάει σε δίκη ο Μπενζεμά για το σεξουαλικό σκάνδαλο
"Στο στόχαστρο της Ρεάλ ο Παπασταθόπουλος"
TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ