ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ο Ρονάλντο των ρεκόρ

Ο Ρονάλντο των ρεκόρ

Στον αγώνα με την Μπιλμπάο ο Κριστιάνο Ρονάλντο έφτασε και ξεπέρασε ρεκόρ που κρατούσαν από την εποχή του Τέλμο Θάρα και του Αλφρέντο Ντι Στέφανο. Δείτε τους αριθμούς του ασταμάτητου Κριστιάνο.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο βρίσκεται στην καλύτερη περίοδο της καριέρας του και σπάει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο. Την Κυριακή (5/10) θύμα του ήταν η Αθλέτικ Μπιλμπάο. Ο Πορτογάλος έκανε χατ-τρικ - το τρίτο την φετινή σεζόν - και έφθασε, σε μόλις 8 αγώνες στην Πριμέρα Ντιβιζιόν και το Τσάμπιονς Λιγκ, τα 15 γκολ!

Στην Πριμέρα έχει 13 γκολ όσα έχουν σημειώσει οι Μέσι και Νεϊμάρ. Ο Πορτογάλος έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε στο Παγκόσμιο Κύπελλο και την προετοιμασία της σεζόν και οδηγεί την Ρεάλ από νίκη σε νίκη.

Χάρις στα γκολ που έβαλε με την Αθλέτικ ξεπέρασε ρεκόρ που κρατούσαν δεκαετίες. Οι αριθμοί που ακολουθούν αποδεικνύουν την πραγματικότητα.

- Ήταν το 3ο χατ-τρικ του Ρονάλντο στη σεζόν και το πέτυχε σε διάστημα 15 ημερών.

- Στον αγώνα με την Μπιλμπάο ο Ρονάλντο σκόραρε για 111ο ματς ένα ή περισσότερα γκολ με την Ρεάλ και την εθνική Πορτογαλίας

- Σε διάστημα 1 έτους ο Ρονάλντο έχει τρεις διαφορετικές περιόδους που σκόραρε σε οκτώ ή περισσότερα διαδοχικά παιχνίδια με την Ρεάλ και την εθνική ομάδα.

- Ο Κριστιάνο έχει σκοράρει 22 χατ-τρικ στην ιστορία της La Liga κάτι που έχουν κάνει μόνο ο Τέλμο Θάρα και ο Αλφρέντο Ντι Στέφανο.

- Ο Κριστιάνο έγινε μόλις ο 2ος παίκτης με τρία χατ-τρικ στα πρώτα επτά παιχνίδια της σεζόν. Στο παρελθόν μόνο ο Μαριάνο Μαρτίν είχε κάνει κάτι ανάλογο την σεζόν 1943-44.

- Ο Πορτογάλος έγινε ο πρώτος παίκτης που έβαλε 13 ή περισσότερα γκολ στις 7 πρώτες αγωνιστικές στην σεζόν μετά τον Ετσεμπαρία το 1943.

- Έχει κάνει τρία χατ-τρικ στις τέσσερις τελευταίες εμφανίσεις του στην Πριμέρα Ντιβιζιόν.

- Στον αγώνα με την Μπιλμπάο έφθασε τις 50 ασίστ με την φανέλα της Ρεάλ.

- Το πρώτο γκολ του Κριστιάνο εναντίον της Αθλέτικ ήταν το 188ο γκολ σε 171 ματς με την Ρεάλ στην Πριμέρα (1.11 μ.ο). Ο Μέσι σε 195 ματς με την Μπάρτσα έχει βάλει 175 γκολ (μ.ο 1.11)

- Ο Γκάρεθ Μπέιλ έχει δώσει 9 ασίστ στον Ρονάλντο τις περισσότερες από κάθε άλλο παίκτη στην Πριμέρα από το ξεκίνημα της περασμένης σεζόν.

- Ο Ρονάλντο έχει 13 γκολ στο πρωτάθλημα (μ.ο 2.17). Έχει σημειώσει περισσότερα γκολ από όσα έχουν βάλει 91 ομάδες σε σύνολο 97ομάδων που αγωνίζονται στα πέντε κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ