ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ο Μουρίνιο βρίσκει δουλειά σε οπαδό χωρίς εισιτήριο!

Ο Μουρίνιο βρίσκει δουλειά σε οπαδό χωρίς εισιτήριο!

Ο Ζοζέ Μουρίνιo έδωσε την ευκαιρία σε έναν φίλο της Ρεάλ να ζήσει το πιο τρελό του όνειρο, με το να αναλάβει για λίγες ημέρες πόστο φροντιστή και να θαυμάσει από κοντά τους "μερένγκες" κόντρα σε Μπαρτσελόνα και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Διαβάστε το story.

Ο 41χρονος Μεξικανός, Άμπελ Ροντρίγκες, δουλεύει ως καθαριστής σε υπόγειους σταθμούς στο Λος Άντζελες, ύστερα όμως από μία τυχαία συνάντηση που είχε τον περασμένο μήνα έγινε το τελευταίο όνομα που προστέθηκε στο προπονητικό τιμ του Ζοζέ Μουρίνιο.

Η αλλαγή καριέρας για τον Ροντρίγκες, ο οποίος εργάστηκε αμισθί ως ball boy για τη Ρεάλ Μαδρίτης κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής προετοιμασίας της στις ΗΠΑ, προέκυψε από τη στιγμή που ξόδεψε τα τελευταία του δολάρια για να ταξιδέψει στην Ισπανία και να δει διά ζώσης το Clasico του Μαρτίου με τη Μπαρτσελόνα.

Αποτυγχάνοντας όμως να βρει ένα "μαγικό χαρτάκι", πόσω μάλλον ένα δωμάτιο ξενοδοχείου, έμεινε να περιφέρεται μόνος στους χιονισμένους δρόμους της Μαδρίτης πριν εντοπιστεί και αναγνωριστεί από τον Ζοζέ Μουρίνιο, την ώρα που ο τελευταίος πήγαινε σε προπόνηση της Ρεάλ.

Ο Μουρίνιο βρίσκει δουλειά σε οπαδό χωρίς εισιτήριο!

Ο Άμπελ Ροντρίγκες (ο εικονιζόμενος πίσω από τον Κριστιάνο Ρονάλντο) έζησε μία από τις πιο παραμυθένιες ιστορίες θα μπορούσε να έχει ονειρευτεί κάποιος οπαδός. Από εκεί που δεν είχε εισιτήριο για να δει από κοντά τη Ρεάλ βρέθηκε να εργάζεται για αυτήν...

"Φίλε, τι κάνεις εδώ; με ρώτησε ο Μουρίνιο", αναφέρει χαρακτηριστικά ο Ροντρίγκες εξιστορώντας το τι έγινε στο "Sports Illustrated", για να προσθέσει:

"Του είπα πως είχα πάει για να επισκεφτώ αυτούς. Είναι η πρώτη μου φορά στην Ευρώπη και το όνειρό μου είναι να έρθω και να δω αγώνες. Ήλπιζα να δω το Clasico.

Με ρώτησε τι είχα κάνει με τα εισιτήρια και του εξήγησα πως δεν είχα μπορέσει μέχρι εκείνη τη στιγμή να το διευθετήσω".

Τη συνέχεια όμως δεν μπορούσε με τίποτα να τη φανταστεί, καθώς ο Μουρίνιο του βρήκε άμεσα VIP εισιτήρια αλλά και δωμάτιο σε ξενοδοχείο πριν προσφέρει μία ευκαιρία ζωής στον Ροντρίγκες με το να τον βάλει να δουλέψει ως φροντιστής για τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Μουρίνιο βρίσκει δουλειά σε οπαδό χωρίς εισιτήριο!
© IAN HODGSON

Ο Ροντρίγκες ήταν υπεύθυνος για τη μεταφορά των πράσινων εμφανίσεων της Ρεάλ Μαδρίτης, με τις οποίες παρατάχτηκε (και πήρε την πρόκριση στο "Ολντ Τράφορντ") απέναντι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο CL

"Δεν υπάρχει περίπτωση να γυρίσεις σπίτι. Έρχεσαι μαζί μας στο Μάντσεστερ και δουλεύεις ως φροντιστής. Μας βοηθάς και ζεις ένα μεγαλύτερο όνειρο, να δεις ένα ματς Τσάμπιονς Λιγκ από μέσα", μου είπε ο Μουρίνιο", ήταν οι επόμενες κουβέντες του Ροντρίγκες στη συνέντευξη που παραχώρησε στο αμερικανικό μέσο".

Όπως αποκάλυψε επίσης ο 41χρονος, κατόπιν δικής του επιθυμίας δεν πληρώθηκε για τη δουλειά του, ωστόσο συνέλεξε αντικείμενα ανεκτίμητης αξίας, όπως υπογεγραμμένες μπάλες, φανέλες και παπούτσια, ενώ είχε την ευκαιρία να αποκτήσει φιλία με τους Κριστιάνο Ροναλντο και Κακά και να συναντήσει από κοντά τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον και τον Μαραντόνα.

Ο Μουρίνιο βρίσκει δουλειά σε οπαδό χωρίς εισιτήριο!

Ο Ροντρίγκες στο "Ολντ Τράφορντ" δίπλα στον Ντιέγκο Μαραντόνα

Να σημειωθεί πως ο Ροντρίγκες παρακολούθησε από "καλή θέση" το ματς πρωταθλήματος της Ρεάλ με τη Μπαρτσελόνα στις 2 Μαρτίου (2-1 η "βασίλισσα), ενώ λίγες ημέρες αργότερα έφερε και πάλι γούρι στον Μουρίνιο καθώς ταξίδεψε μαζί με την αποστολή της Ρεάλ στην Αγγλία για το ματς με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχοντας την ιδιότητα του μέλους του προπονητικού τιμ.

Πέρα μάλιστα από την χαρά της πρόκρισης που βίωσε μαζί με τους ανθρώπους της Ρεάλ, ο Ροντρίγκες κέρδισε μία φανέλα του Χαβιέρ Ερνάντες με την υπογραφή του, με τον Μεξικανό άσο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να έχει πληροφορηθεί από τον Μουρινιο την απίστευτη ιστορία του συμπατριώτη του.

Ο Μουρίνιο βρίσκει δουλειά σε οπαδό χωρίς εισιτήριο!

Ο Άμπελ Ροντρίγκες μαζί με τον Ζοζέ Μουρίνιο

Επιπλέον, είχε την ευκαιρία να δει από κοντά τη συνάντηση Μουρίνιο-Φέργκιουσον μετά το τέλος του αγώνα (οι δύο προπονητές ήπιαν μαζί το πατροπαράδοτο κρασί) αλλά και να παίξει το ρόλο του ενδιάμεσου κρίκου ώστε να ανταλλάξουν φανέλες οι Μαρσέλο και Ρόμπιν Φαν Πέρσι.

Ο Μουρίνιο βρίσκει δουλειά σε οπαδό χωρίς εισιτήριο!
© REUTERS

Ο Μεξικανός έφερε γούρι στον Μουρίνιο και στο δεύτερο ματς που είδε με την ιδιότητα του εργαζομένου στους Μαδριλένους, καθώς η Ρεάλ πανηγύρισε μεγάλη νίκη στο Clasico απέναντι στη Μπαρτσελόνα (2-1 στο "Μπερναμπέου')

Ανακαλώντας μάλιστα στη μνήμη του τη στιγμή που άφησε τη σύζυγό του, Όλγα, και τις τρεις κόρες του (την 17χρονη Μισέλ, την 13χρονη Ελιάνα και τη 10χρονη Πάολα) στο Λος Άντζελες, για να κυνηγήσει το όνειρό του να δει από κοντά την αγαπημένη του ομάδα, ο Ροντρίγκες είπε:

"Ήμουν αρκετά αναποφάσιστος για το αν έπρεπε να πάω, όμως εκείνη που με ενθάρρυνε ήταν η σύζυγός μου που μου είπε: "Πρέπει να πας. Ήταν πάντα το όνειρό σου...

Αυτοί οι άνθρωποι μου συμπεριφέρθηκαν σαν να ήμουν κομμάτι της ομάδας. Αυτό είναι κάτι που θα λέω στα εγγόνια μου".

Ο Μουρίνιο βρίσκει δουλειά σε οπαδό χωρίς εισιτήριο!

Η υπογεγραμμένη φανέλα που παρέλαβε από τον συμπατριώτη του "Τσιτσαρίτο" μετά από... παρέμβαση Μουρίνιο

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ