ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ο Μουρίνιο έκοψε τη συνέντευξη Τύπου στην Κύπρο!

Ο Μουρίνιο έκοψε τη συνέντευξη Τύπου στην Κύπρο!

Νέο σόου από τον Ζοζέ Μουρίνιο στην Κύπρο, αφού διέκοψε τη συνέντευξη Τύπου ενόψει του ματς με το ΑΠΟΕΛ. Διαβάστε τον λόγο και το story...

"Το παιχνίδι με τον ΑΠΟΕΛ είναι για το Τσάμπιονς Λιγκ, όχι για το πρωτάθλημα. Μπορείς να μας πεις αν μετά το παιχνίδι έχετε άδεια για να μιλήσετε;", ήταν η ερώτηση του ρεπόρτερ του radio Marca, αλλά η μεταφράστρια δεν πρόλαβε να ολοκληρώσει τη μετάφρασή της στα ελληνικά.

Ο Μουρίνιο σηκώθηκε από την καρέκλα, χαιρέτησε την μεταφράστρια και έφυγε. Σαν καλός... στρατιώτης ο Κεντίρα έλαβε το μήνυμα από τον προπονητή του πως δεν έπρεπε να απαντήσει στην ερώτηση, είπε ένα adios και ακολούθησε τον Μουρίνιο.

Στην Ισπανία δεν είναι καθόλου συνηθισμένο φαινόμενο η απαγόρευση δηλώσεων που έχει επιβάλλει ο τεχνικός της Ρεάλ Μαδρίτης μετά την ισοπαλία με την Μάλαγα. Είναι χαρακτηριστικό, δε, ότι σε ομάδες όπως η Ρεάλ εμφανίζεται καθημερινά ένας παίκτης σε διάσκεψη Τύπου, ενώ οι προπονητές μιλούν και πριν και μετά τα παιχνίδια.

Οι Ισπανοί περίμεναν πώς και πώς τη διάσκεψη Τύπου πριν τον αγώνα με τον ΑΠΟΕΛ, όπου οι ομάδες είναι υποχρεωμένες από την ΟΥΕΦΑ να παρίστανται, και βομβάρδισαν από το πρώτο λεπτό τον Πορτογάλο τεχνικό με σχετικές ερωτήσεις.

Οι δύο πρώτες ερωτήσεις αφορούσαν αυτό το θέμα, με τον Μουρίνιο να μην δίνει καμία διάθεση να... δώσει λογαριασμό. Οι Ισπανοί επανήλθαν κατά τη διάρκεια της διάσκεψης Τύπου ρωτώντας το ίδιο πράγμα (γιατί απαγορεύσατε τις δηλώσεις;) με διαφορετικούς τρόπους, με τον εκπρόσωπο Τύπου της Ρεάλ να κόβει τις ερωτήσεις πριν μεταφραστούν. Στο τέλος ρωτήθηκε με έμμεσο τρόπο και ο Κεντίρα για το θέμα και κάπου εκεί ο Μουρίνιο έδωσε τέλος στη διάσκεψη Τύπου...

Ο τρόπος που αποχώρησε ο Μουρίνιο από τη διάσκεψη Τύπου αποτελεί ένα από τα βασικά θέματα στον ισπανικό Τύπο ("ο Μουρίνιο δεν άφησε τον Κεντίρα να μιλήσει", γράφει η Sport, "η ερώτηση που σήκωσε τον Μουρίνιο από την διάσκεψη Τύπου", γράφει η Marca).

Το βασικό όμως θέμα είναι η απάντηση του Μουρίνιο ότι δεν αποφάσισε αυτός την απαγόρευση δηλώσεων, αφήνοντας να εννοηθεί ότι ήταν διοικητική απόφαση, με τα σάιτ να αντιπαραθέτουν τα λόγια του με όσα είπε μία μέρα πριν εκ μέρους της διοίκησης ο Μπουτραγκένιο, ο οποίος τόνισε πως ήταν απόφαση της τεχνικής ηγεσίας και των αποδυτηρίων...

Διαβάστε όλα τα νέα για το κυπριακό ποδόσφαιρο στο balla.com.cy

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ