ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ο Σέρχιο Ράμος επέβαλε τη συγγνώμη του Καρβαχάλ

Ο Σέρχιο Ράμος επέβαλε τη συγγνώμη του Καρβαχάλ

Ο Ντάνι Καρβαχάλ ζήτησε συγγνώμη για τη χειρονομία με το μεσαίο δάχτυλο προς τους φίλους της Μπαρτσελόνα την ώρα που πανηγύριζε το γκολ του Σέρχιο Ράμος στο clasico, αλλά το έκανε μετά από υπόδειξη του αρχηγού του.

Ο Σέρχιο Ράμος είναι ο αρχηγός της Ρεάλ Μαδρίτης μέσα κι έξω από τον αγωνιστικό χώρο. Στο ισπανικό clasico ήταν ο άνθρωπος της τελευταίας στιγμής, φέρνοντας την ισοφάριση για τους "μερένγκες" στο "Camp Nou", απέναντι στην Μπαρτσελόνα.

Αλλά κι έξω από το γήπεδο λειτουργεί όπως ο προκάτοχος του, Ίκερ Κασίγιας, με τον Κάρλες Πουγιόλ όσον αφορά την αποσυμπίεση της έντασης που άφηναν πάντα τα ματς της Ρεάλ με την Μπαρτσελόνα.

Ο Ντάνι Καρβαχάλ έκανε μία χυδαία χειρονομία προς τους φιλάθλους της Μπαρτσελόνα την ώρα που πανηγύριζε το γκολ της Ρεάλ στο clasico. Ύστερα ζήτησε συγγνώμη από τον αρχηγό των "μπλουγκράνα", Αντρές Ινιέστα, ωστόσο όπως υποστηρίζει το "Cadena SER" το έκανε μετά από υπόδειξη του αρχηγού του και σκόρερ σε εκείνο το ματς, Σέρχιο Ράμος.

Υποδειγματική η στάση του 30χρονου διεθνούς Ισπανού κεντρικού αμυντικού μπροστά στην απερισκεψία του συμπαίκτη του. Θυμηθείτε εδώ το απολογητικό tweet του Καρβαχάλ:

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ