ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ο Μπενζεμά ακούμπησε μόνο 5 φορές την μπάλα σε 45 λεπτά!

Ο Μπενζεμά ακούμπησε μόνο 5 φορές την μπάλα σε 45 λεπτά!

Όσο παράδοξο κι αν ακούγεται, ο Καρίμ Μπενζεμά ακούμπησε μόνο πέντε φορές την μπάλα στην αναμέτρηση της Ρεάλ Μαδρίτης με την Έιμπαρ για την 7η αγωνιστική της La Liga.

Οι αριθμοί δε λένε πάντα την αλήθεια, αλλά στη συγκεκριμένα περίπτωση το κάνουν. Η συνεισφορά του Καρίμ Μπενζεμά στο πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης με την Έιμπαρ (1-1), στο "Σαντιάγο Μπερναμπέου" για την 7η αγωνιστική της La Liga, ήταν πενιχρή.

Σύμφωνα με τα επίσημα στατιστικά της αναμέτρησης, ο Γάλλος επιθετικός στα πρώτα 45 λεπτά - όσο αγωνίστηκε, δηλαδή, γιατί αντικαταστάθηκε στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου από τον Μοράτα - ακούμπησε την μπάλα μόνο πέντε φορές.

Για να αντιληφθεί κανείς τη συμμετοχή του Μπενζεμά στο παιχνίδι των "μερένγκες", αρκεί να αναφερθεί ότι η μπάλα πέρασε από τα πόδια του Κρόος 38 φορές, ενώ ο Κριστιάνο έδωσε 17 πάσες κι έκανε και δύο δύο σουτ.

Από τις πέντε πάσες που επιχείρησε ο Γάλλος, η μία ήταν λάθος. Όπως και να 'χει, τα ισπανικά ΜΜΕ "κατακεραυνώνουν" τον Μπενζεμά για την απόδοσή του στον αγωνιστικό χώρο.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ