ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ο Κριστιάνο "απειλεί" τον Ραούλ

Ο Κριστιάνο "απειλεί" τον Ραούλ

Έτοιμος να σπάσει ένα ακόμα σπουδαίο ρεκόρ στην ιστορία της Ρεάλ αφήνοντας δεύτερο τον Ραούλ, είναι ο Κριστιάνο Ρονάλντο. Διαβάστε για το έξτρα κίνητρο που έχει να σκοράρει κόντρα στη Χετάφε.

Λίγες ώρες έμειναν για την εκτός έδρας αναμέτρηση της Ρεάλ κόντρα στη Χετάφε (13:00) και λίγες ακόμα για να μάθουμε αν ο Κριστιάνο Ρονάλντο θα καταρρίψει ένα ακόμα ρεκόρ στην ιστορία των Μαδριλένων.

Αυτή τη στιγμή ο CR7 μετράει 87 γκολ σε 91 ματς της La Liga όπου έχει αγωνιστεί ως φιλοξενούμενος με τη φανέλα της Ρεάλ (0.95 ο μέσος όρος γκολ το σε κάθε παιχνίδι), όσα τέρματα δηλαδή πέτυχε και ο Ραούλ μακριά από το "Μπερναμπέου", και σε περίπτωση που σκοράρει έστω μία φορά θα κάνει δική του και αυτή την κορυφή.

Ο Κριστιάνο "απειλεί" τον Ραούλ

Με ένα γκολ ακόμα μακριά από το "Bernabeu", ο Κριστιάνο Ρονάλντο αφήνει στη 2η θέση τον Ραούλ όσον αφορά στα εκτός έδρας γκολ στο πρωτάθλημα με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης

Συνολικά έχει πετύχει 203 γκολ στο πρωτάθλημα σε 181 ματς (1.12 γκολ ανά ματς) και βρίσκεται στην τρίτη θέση του πίνακα των σκόρερ, πίσω μόνο από τους Ραούλ (228) και Ντι Στέφανο (216).

Σημειώνεται πως το "Coliseum Alfonso Pérez" είναι ένα γήπεδο στο οποίο έχει ξανασκοράρει ο Πορτογάλος σούπερ σταρ με τη φανέλα των "μερένγκες", έχοντας απολογισμό 4 γκολ (στις δύο τελευταίες επισκέψεις του) σε ισάριθμους αγώνες.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ