ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Νέο πλήγμα με Μαρσέλο και Μόντριτς στη Ρεάλ

Νέο πλήγμα με Μαρσέλο και Μόντριτς στη Ρεάλ

Νέο, σοβαρότατο, πλήγμα για τη Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία θα χάσει τον Μόντριτς τουλάχιστον για μία εβδομάδα και τον Μαρσέλο για τον επόμενο μήνα.

Τα αποτελέσματα των ιατρικών εξετάσεων των Μαρσέλο και Μόντριτς, μετά τους τραυματισμούς που αποκόμισαν στο ματς του Σαββάτου (22/1) απέναντι στη Μάλαγα, ήταν ενθαρρυντικά -τουλάχιστον σε σχέση με τις προσδοκίες- μόνο για έναν εκ των δύο.

Ο Κροάτης μέσος θα λείψει από τους "μερένγκες" για την επόμενη εβδομάδα, ωστόσο δεν ισχύει το ίδιο για τον Βραζιλιάνο μπακ, ο οποίος θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για σχεδόν ένα μήνα! Ο 28χρονος αμυντικός υποφέρει από θλάση δευτέρου βαθμού στον οπίσθιο μηριαίο.

Ο τραυματισμός του αναμένεται να επιφέρει "πονοκεφάλους" στον Ζινεντίν Ζιντάν, καθώς πέραν του γεγονότος ότι πραγματοποιεί φανταστική σεζόν φέτος, ο αντικαταστάτης του, Φάμπιο Κοεντράο, δεν έχει πείσει ότι δύναται να καλύψει το κενό. Τα ονόματα των δύο προαναφερθέντων έρχονται να προστεθούν στο απουσιολόγιο, δίπλα σε αυτά των Γκάρεθ Μπέιλ και Ντάνι Καρβαχάλ.

Φυσικά, ο Γάλλος τεχνικός καλείται να λύσει έναν δύσκολο "γρίφο" και η αντίδρασή του αναμένεται με ενδιαφέρον, τη στιγμή που η ομάδα του αντιμετωπίζει τη Θέλτα την Τετάρτη (25/1) για τη διοργάνωση του Copa del Rey, σε μια πολύ δύσκολη ρεβάνς μετά την ήττα στο "Santiago Bernabeu" (2-1).

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ