ΙΣΠΑΝΙΑ

Δεύτερη σερί ήττα η Ρεάλ

Δεύτερη σερί ήττα η Ρεάλ

Έπειτα από 40 ματς αήττητη, η Ρεάλ πλέον μετράει δύο σερί ήττες, καθώς μετά την Σεβίλλη έχασε και απ'τη Θέλτα στη Μαδρίτη με 1-2, έτσι κινδυνεύει με αποκλεισμό στα προημιτελικά του Copa del Rey (video)

Η Θέλτα νίκησε 2-1 τη Ρεάλ Μαδρίτης στο "Santiago Bernabéu", έτσι βρίσκεται κοντά σε μία σπουδαία έκπληξη στα προημιτελικά του Copa del Rey.

Στη ρεβάνς του Βίγκο σε μία εβδομάδα προφανώς η ομάδα του Ζινεντίν Ζιντάν θα πρέπει να νικήσει για να προκριθεί, αλλά το 1-0 δεν φτάνει!

Ο Ιάγο Άσπας άνοιξε το σκορ στο 64', απάντησε ο Μαρσέλο στο 69' και στο 70' ο Χόνι Κάστρο διαμόρφωσε το τελικό 1-2 στο 70', σε ένα "τρελό" 7άλεπτο!

Το εντυπωσιακό είναι πως η Ρεάλ έχει πλέον δύο σερί ήττες, καθώς είχε χάσει στη Σεβίλλη για το πρωτάθλημα, ενώ προερχόταν από ιστορικό ισπανικό ρεκόρ με 40 ματς αήττητη σε όλες τις διοργανώσεις.

Η τελευταία εντός έδρας ήττα της Ρεάλ σε επίσημο ματς ματς ήταν στις 27 Φεβρουαρίου 2016, ενώ η τελευταία φορά που είχε δύο σερί ήττες σε επίσημα ματς ήταν τον Νοέμβρη του 2015, όταν είχε χάσει από Σεβίλλη και Μπαρτσελόνα για το πρωτάθλημα.

ΡΕΑΛ: Κασίγια, Ντανίλο (80' Μπενζεμά), Βαράν, Σέρχιο Ράμος, Μαρσέλο, Καζεμίρο, Μόντριτς, Κρόος, Λούκας Βάθκεθ (71' Κόβατσιτς), Μάρκο Ασένσιο (53' Μοράτα), Κριστιάνο Ρονάλντο.

ΘΕΛΤΑ: Σέρχιο Άλβαρεθ, Ούγκο Μάγιο, Καμπράλ, Ρονκάγλια, Χόνι Κάστρο, Ραντόγια, Μαρσέλο Ντίας, Πάμπλο Ερνάντες, Βας (89' Γκουιντέτι), Μπονγκοντά (87' Σίστο), Ιάγο Άσπας (82' Σέρτζι Γκόμεθ).

Τα πρώτα ματς των "8":

Τετάρτη

Αλκορκόν - Αλαβές 0-2 (90' και 94' Ιμπάι Γκόμεθ)

Ρεάλ - Θέλτα 1-2 (69' Μαρσέλο / 64' Ιάγο Άσπας, 70' Χόνι Κάστρο)

Πέμπτη

Ατλέτικο - Έιμπαρ (20:15)

Μπαρτσελόνα - Σοθιεδάδ (22:15)

*η ρεβάνς σε μία εβδομάδα

Ρεάλ - Θέλτα 1-2

TAGS ΙΣΠΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ