ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Νεγκρέδο και 28 εκ. ευρώ για Αγκουέρο

Νεγκρέδο και 28 εκ. ευρώ για Αγκουέρο

Σύμφωνα με τον ισπανικό Τύπο η Ρεάλ Μαδρίτης είναι έτοιμη να προσφέρει τον Νεγκρέδο και 28.000.000 ευρώ στην Ατλέτικο Μαδρίτης προκειμένου να κάνει δικό της τον Κουν Αγκουέρο.

Η "Marca" σε δημοσίευμά της αποκαλύπτει ότι η Ρεάλ Μαδρίτης είναι έτοιμη να δώσει 17.000.000 ευρώ στη Σεβίλλη ώστε να πάρει το Νεγκρέδο και στη συνέχει να τον προσφέρει πακέτο με 28.000.000 ευρώ μετρητά, ώστε να πείσει τους διοικούντες την Ατλέτικο να πουν το "ναι" για την παραχώρηση του Αγκουέρο.

O Νεγκρέδο φέτος έχει πετύχει 8 γκολ με την φανέλα της ομάδας της Ανδαλουσίας και ακούγεται ότι αρέσει αρκετά στους "ροχιμπλάνκος".

Η "βασίλισσα" από την πλευρά της... φλερτάρει τον γαμπρό του Μαραντόνα, Κουν Αγκουέρο. Οι άνθρωποι της ομάδας πιστεύουν ότι στην περίπτωση που κάνουν μια πρόταση που θα συνδυάζει έναν παίκτη του επιπέδου του Νεγκρέδο με ένα αρκετά σοβαρό ποσό, θα έχουν αρκετές πιθανότητες να κάνουν τον Κουν να φορέσει τη λευκή φανέλα.

Το buyout του Αγκουέρο είναι 45.000.000, αλλά στην ουσία με αυτή την πρόταση έρχεται μία η άλλη... Μένει λοιπόν να δούμε αν ο παίκτης της Ατλέτικο αλλάξει ομάδα και όχι πόλη.

Θυμίζουμε ότι ο Νεγκρέδο από το 2005-2007 αγωνιζόταν στη δεύτερη ομάδα των "μερένγκες". Φυσικά τότε δεν κόστιζε 17.000.000 που είναι διατεθειμένη να δώσει η Ρεάλ για να τον πάρει.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ