ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Μουρίνιο: "Υπάρχουν όμιλοι της... πλάκας"

Μουρίνιο: "Υπάρχουν όμιλοι της... πλάκας"

Ο Ζοζέ Μουρίνιο τόνισε μετά την ήττα της Ρεάλ από τη Ντόρτμουντ πως η ομάδα του είναι στον δυσκολότερο όμιλο του φετινού Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ υπάρχουν και άλλοι που είναι... αστείοι!

Μετά από τις δύο πρώτες επιτυχίες στις ισάριθμες πρώτες αγωνιστικές του Τσάμπιονς Λιγκ κόντρα σε Μάντσεστερ Σίτι και Άγιαξ, η Ρεάλ Μαδρίτης γνώρισε την ήττα στη Βεστφαλία απέναντι στη Ντόρτμουντ (1-0), όμως το γεγονός αυτό δεν έκανε τον Ζοζέ Μουρίνιο να τα "βάψει μαύρα".

Ο Πορτογάλος τεχνικός εξέφρασε την αισιοδοξία του πως η "βασίλισσα" επικρατήσει στα δύο εντός έδρας παιχνίδια που της απομένουν στο όμιλο θα πάρει το εισιτήριο για την επόμενη φάση (σ.σ θα έχει μαζέψει σε αυτή την περίπτωση 12 βαθμούς), ενώ τόνισε πως ο όμιλος στον οποίο συμμετέχουν Ρεάλ, Μάντσεστερ Σίτι και Ντόρτμουντ είναι ο πιο δύσκολος στη διοργάνωση.

"Χάσαμε ένα ματς και αυτό δεν μας ευχαριστεί, όμως δεν πρέπει να δραματοποιούμε την κατάσταση. Είμαστε δεύτεροι στη βαθμολογία.

Όλοι ξέρουν πως υπάρχουν όμιλοι που είναι ανέκδοτα και ο δικός μας που είναι "ο όμιλος", δήλωσε χαρακτηριστικά ο "special one" και συμπλήρωσε:

"Μία σπουδαία ομάδα από αυτόν τον όμιλο θα συνεχίσει στο Europa League και μία καλή ομάδα θα αποκλειστεί. Είναι δύσκολα τα πράγματα αλλά είμαστε σε καλή θέση για να πάρουμε την πρόκριση.

Εάν πάρουμε τα δύο εντός έδρας ματς που μας απομένουν θα έχουμε έξι πόντους παραπάνω και θα είναι αρκετοί για να περάσουμε στην επόμενη φάση".

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ