ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Μουρίνιο: "Πιο δυνατοί από το κρύο..."

Head Coach Jose Mourinho (L) and Fabio Coentrao of Real Madrid attend a press conference in Moscow on February 20, 2012, prior their round of 16, first leg UEFA Champions League match against CSKA Moscow, scheduled for tomorrow. AFP PHOTO/ ALEXANDER NEMENOV (Photo credit should read ALEXANDER NEMENOV/AFP/Getty Images)
Head Coach Jose Mourinho (L) and Fabio Coentrao of Real Madrid attend a press conference in Moscow on February 20, 2012, prior their round of 16, first leg UEFA Champions League match against CSKA Moscow, scheduled for tomorrow. AFP PHOTO/ ALEXANDER NEMENOV (Photo credit should read ALEXANDER NEMENOV/AFP/Getty Images) AFP/GETTY IMAGES

Ο Ζοζέ Μουρίνιο τόνισε ότι η Ρεάλ θα πρέπει να νικήσει και το πολικό ψύχος της Μόσχας για να λυγίσει την ΤΣΣΚΑ ενώ αφιέρωσε διθύραμβους για τον Καρίμ Μπενζεμά.

"Πριν ξεκινήσω να απαντώ σε ερωτήσεις θα ήθελα να συγχαρώ την ομάδα μπάσκετ της Ρεάλ που νίκησε τη Μπαρτσελόνα στον τελικό του Κυπέλλου Ισπανίας .

Την Τρίτη θα πρέπει να είμαστε πιο δυνατοί από τις συνθήκες που θα βρούμε, με τον συνθετικό χλοοτάπητα και τις θερμοκρασίες στο -10, κάτι που είναι καινούριο για όλους εμάς", ξεκίνησε τις δηλώσεις του ο Μουρίνιο, και συνέχισε αναφορικά με το πρώτο ματς των Μαδριλένων για τους "16" του Τσάμπιονς Λιγκ .

"Δεν έχουμε προλάβει να προετοιμαστεί για αυτές τις συνθήκες οπότε θα πρέπει να προσεγγίσουμε σωστά το ματς από πνευματική άποψη.

Πρέπει να είμαστε δυνατοί, ο στόχος μας είναι ένα θετικό αποτέλεσμα, νίκη ή ισοπαλία με γκολ . Έχω αντιμετωπίσει την ΤΣΣΚΑ με την Ίντερ αλλά και την Τσέλσι το 2004.

Πολλοί παίκτες της ΤΣΣΚΑ είναι χρόνια στο σύλλογο και γνωρίζει ο ένας τον άλλο. Έχασαν τον Βάγκνερ Λαβ αλλά έχουν ενισχυθεί με τους Σεϊντού Ντουμπιά και Μουσά.

Δεν είναι τυχαίο ότι η ΤΣΣΚΑ παίζει στα νοκ-άουτ ματς του Τσάμπιονς Λιγκ κάθε χρόνο. Αυτό δείχνει τη δύναμή της. Ένα από τα δυνατά σημεία της ήταν η άμυνα, θυμάμαι πόσο δύσκολο ήταν με την Ίντερ να σκοράρουμε".

Σε ερώτηση για την απουσία του Λασανά Ντιαρά, ο Πορτογάλος υπενθύμισε ότι έχει στη διάθεσή του παίκτες όπως οι Τσάμπι Αλόνσο, Γκρανέρο, Κεντίρα και Σαχίν, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι έπλεξε το εγκώμιο του Καρίμ Μπενζεμά, συγκαταλέγοντάς τον στη λίστα των κορυφαίων άσων της "στρογγυλής Θεάς".

"Είναι ένας πολύ μεγάλος παίκτης και έχει βελτιωθεί πάρα πολύ σε σύγκριση με την περασμένη σεζόν. Βοηθάει την ομάδα και στο αμυντικό κομμάτι, μπαίνει στη λίστα με τους μεγαλύτερους παίκτες του κόσμου".

Να σημειωθεί ότι η ΤΣΣΚΑ Μόσχας έχει να δώσει επίσημο ματς από τις 7 Δεκεμβρίου και το 2-1 επί της Ίντερ (το ρωσικό πρωτάθλημα ξαναρχίζει στις 3 Μαρτίου μετά τη χειμερινή διακοπή του), ενώ στον αντίποδα η Ρεάλ μετράει 8 σερί νίκες στο ισπανικό πρωτάθλημα και 27 νίκες στα 30 τελευταία της παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις (έχει σκοράρει και στα 30!).

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ