ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ένας – σχεδόν – τέλειος γύρος!

Ένας – σχεδόν – τέλειος γύρος!

Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει την ευκαιρία να συμπληρώσει το Σάββατο (18-2) έναν σχεδόν τέλειο γύρο στην Πριμέρα Ντιβισιόν. Αν κερδίσει – όπως αναμένεται – την Ράθινγκ του Σανταντέρ, θα έχει πετύχει στους τελευταίους 19 αγώνες, 18 νίκες και μόλις μια ήττα! Διαβάστε στο Sport24.gr τα εντυπωσιακά στατιστικά των «μερένγκες» (videos)

Η Ρεάλ Μαδρίτης βρίσκεται στην κορυφή της Πριμέρα Ντιβισιόν με μια διαφορά 10 βαθμών από τη δεύτερη Μπαρτσελόνα.

Οι «μερένγκες» μετράνε στα τελευταία 18 ματς, μόνο νίκες και μόλις μια ήττα, αυτήν του περασμένου Δεκεμβρίου από τη Μπαρτσελόνα.

Το πρωτάθλημα της Πριμέρα Ντιβισιόν αποτελείται από 38 αγωνιστικές. Η Ρεάλ Μαδρίτης, αν κερδίσει το Σάββατο την Ράθινγκ του Σανταντέρ – όπως είναι αναμενόμενο – θα έχει ολοκληρώσει έναν σχεδόν τέλειο γύρο. Και αυτό διότι στα τελευταία 18 παιχνίδια της, έχει πετύχει μόνο νίκες και μόλις μια ήττα, την «παραδοσιακή» από την Μπαρτσελόνα.

Ένας – σχεδόν – τέλειος γύρος!

Ρεάλ Μαδρίτης – Ατλέτικο Μαδρίτης 4-1. Οι «μερένγκες» έφτασαν στη νίκη στο τοπικό ντέρμπι με ανατροπή!

Από την 5η αγωνιστική της φετινής Λίγκας (21-9), όταν οι «μερένγκες» έμειναν στο 0-0 απέναντι στην Ράθινγκ, ισοπαλία που είχε ακολουθήσει την ήττα από τη Λεβάντε (18-9) με 1-0, η ομάδα του Μουρίνιο ξεκίνησε μια σχεδόν αψεγάδιαστη αντεπίθεση, που πέντε μήνες αργότερα, την έφερε στην κορυφή με μια διαφορά 10 βαθμών από την επί τρία συνεχόμενα χρόνια πρωταθλήτρια Μπαρτσελόνα.

Σε αυτούς τους 18 αγώνες που ακολούθησαν από τότε (17 νίκες και 1 ήττα), η Ρεάλ πέτυχε 65 γκολ, έχοντας δηλαδή έναν μέσο όρο 3.6 τερμάτων ανά παιχνίδι! Στο παθητικό της μετράει 18 γκολ, δέχεται δηλαδή ένα τέρμα σε κάθε ματς. Η Ρεάλ «καθάρισε» δύσκολες έδρες όπως το «Μεστάγια» και το «Σάντσεθ Πιθχουάν», ενώ μπόρεσε να γυρίσει παιχνίδια μέσα στο «Μπερναμπέου» απέναντι σε μεγάλους αντίπαλους, όπως η Ατλέτικο και η Μπιλμπάο.

Ένας – σχεδόν – τέλειος γύρος!

Ρεάλ Μαδρίτης – Αθλέτικ Μπιλμπάο 4-1. Ακόμα μια μεγάλη αντροπή μέσα στο «Μπερναμπέου» για τη «βασίλισσα».

Επίσης πέρασε νικηφόρα από έδρες στις οποίες πέρυσι είχε αφήσει πολύτιμους βαθμούς, όπως π.χ. το 0-1 στη Ρεάλ Σοθιεδάδ, το 0-1 στη Χετάφε και το 1-2 μέσα στη Μαγιόρκα. Το Σάββατο το βράδυ ολοκληρώνεται αυτός ο «κύκλος» που ξεκίνησε μετά το 0-0 του «Σαρδινέρο» και οι φίλοι της «βασίλισσας» περιμένουν να κλείσει με μια ακόμα νίκη, την 18η στους τελευταίους 19 αγώνες.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της Ρεάλ από την 6η μέχρι και την 23η αγωνιστική:

Ένας – σχεδόν – τέλειος γύρος!

Πηγή: Marca

Βίντεο: Highlights από το Ρεάλ Μαδρίτης – Οσασούνα 7-1, την μεγαλύτερη εντός έδρας νίκη των «μερένγκες» στο φετινό πρωτάθλημα (6-11-2011)

Βίντεο: Highlights από το Σεβίγια – Ρεάλ Μαδρίτης 2-6, την μεγαλύτερη εκτός έδρας νίκη των «μερένγκες» στο φετινό πρωτάθλημα (18-12-2011)

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ