ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Μουρίνιο: "Κανείς δεν έχει κερδίσει όσα εγώ"

Μουρίνιο: "Κανείς δεν έχει κερδίσει όσα εγώ"

Ο Ζοζέ Μουρίνιο χαρακτήρισε τον εαυτό του "νικητή" σε συνέντευξή που έδωσε στην "Corriere della Sera" τονίζοντας πως ο κόσμος ξεχνάει αυτούς που... χάνουν. Διαβάστε αναλυτικά.

"Δεν αισθάνομαι νικητής, είμαι νικητής. Είναι κάτι το φυσιολογικό για μένα να είμαι ηγέτης, αυτή είναι η δουλειά μου εδώ και πολλά χρόνια. Ο κόσμος ξεχνάει αυτούς που χάνουν.

Μέσα σε μία δεκαετία δεν υπάρχει κάποιος που να έχει κατακτήσει περισσότερους τίτλους από μένα.

Είμαι ο μοναδικός που έχει πάρει το Τσάμπιονς Λιγκ με τρεις διαφορετικές ομάδες και ο μοναδικός που έχει πάρει τίτλο και σε τρία από τα πιο δύσκολα πρωταθλήματα στον κόσμο", δήλωσε χαρακτηριστικά ο " special one " και πρόσθεσε:

"Eίμαι ανταγωνιστικός από τότε που ήμουν μικρό παιδί αλλά η πραγματική μάχη είναι με τον ίδιο τον εαυτό μου.

Ο θόρυβος των εχθρών, στο ποδόσφαιρο, είναι σημαντικός, ειδικά τη στιγμή της επιτυχίας. Σε βοηθούν επειδή σου δίνουν κίνητρα να βελτιώνεσαι".

Φυσικά δεν θα μπορούσε να λείπει η αναφορά του στην Ίντερ από τη στιγμή που παραχώρησε συνέντευξη σε ιταλικό μέσο.

Μάλιστα, ο Πορτογάλος παραδέχτηκε το μεγάλο δέσιμο που υπάρχει με τους "νερατζούρι" ενώ εκθείασε και τον άλλοτε παίκτη του, Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς.

"Ήταν μία εκπληκτική οικογένεια εκείνη η Ίντερ και μου λείπει. Είναι αλήθεια, το έχω πει ότι θα ήθελα να γυρίσω. Δεν έχω όμως πει ποτέ ότι θέλω να αφήσω τη Ρεάλ με την οποία έχω ακόμα δύο χρόνια συμβόλαιο.

Μου έρχεται στο μυαλό η εικόνα του Ιμπραχίμοβιτς που μου ζητούσε το 2009 να πάει στη Μπαρτσελόνα για να πάρει το Τσάμπιονς Λιγκ.

Εγώ προσπαθούσα να τον πείσω να παραμείνει στην Ίντερ, αλλά δεν μπορούσα να κάνω τίποτα για να τον σταματήσω.

Έπειτα στενοχωρήθηκα όταν κατακτήσαμε το Τσάμπιονς Λιγκ και δεν ήταν μαζί μας, επειδή πρόκειται για εκπληκτικό παίκτη που λατρεύω. Είναι νικητής", σχολίασε χαρακτηριστικά.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ