ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Μουρίνιο: "Δεν έχω πρόβλημα με τον Κασίγιας"

Μουρίνιο: "Δεν έχω πρόβλημα με τον Κασίγιας"

Ο Ζοζέ Μουρίνιο διέψευσε κατηγορηματικά δημοσίευμα πως είναι τσακωμένος με τον Ίκερ Κασίγιας αλλά και ότι έχει συμφωνήσει να συνεχίσει στη Μάντσεστερ Σίτι τη νέα σεζόν.

Η Ρεάλ πραγματοποποιεί φέτος εντυπωσιακή πορεία σε Πριμέρα Ντιβισιόν (+6 από τη Μπαρτσελόνα) και Τσάμπιονς Λιγκ (αγκαλιά με την πρόκριση στα ημιτελικά μετά το 3-0 στην Κύπρο επί του ΑΠΟΕΛ) όμως τα σενάρια που φέρνουν τον Ζοζέ Μουρίνιο να αποχωρεί από το "Μπερναμπέου" στο τέλος της σεζόν συντηρούνται ακόμα.

Το τελευταίο από αυτά είχε την υπογραφή του ραδιοφωνικού σταθμού "ABC Radio Punto" (συγκεκριμένα του Χοσέ Αντόνιο Αμπεγιάν), ο οποίος αποκάλυψε ότι ο Πορτογάλος έχει ήδη ανακοινώσει την απόφασή του να φύγει στον Φλορεντίνο Πέρεθ και πως οι άσχημες σχέσεις του με τον Κασίγιας έχουν παίξει καταλυτικό ρόλο στην κίνηση αυτή .

Ο ίδιος πάντως φρόντισε να διαψεύσει κατηγορηματικά το συγκεκριμένο δημοσίευμα, όταν ρωτήθηκε σχετικά στη συνέντευξη Τύπου της Παρασκευής ενόψει του εκτός έδρας αγώνα πρωταθλήματος με την Οσασούνα.

"Αυτή η ιστορία με τον Κασίγιας είναι μία ωραία ιστορία όμως δεν υφίσταται. Δεν υπάρχει τέτοια ιστορία.

Έχω μία καλή σχέση μαζί του όπως καλή σχέση έχω και με όλους τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μου", τόνισε αρχικά για την φημολογούμενη κόντρα με τον Κασίγιας, ενώ για το "φλερτ" με τη Σίτι απάντησε:

"Αρνούμαι ότι εγώ ή κάποιος άλλος εκ μέρους μου ήρθε σε συμφωνία με τη Σίτι".

Ερωτηθείς τέλος για το μέλλον του, ο Μουρίνιο υπογράμμισε: "Δεν έχω ανάγκη να μιλήσω για ένα θέμα, το αν θα συνεχίσω ή όχι στη Ρεάλ , για το οποίο δεν υπάρχει λόγος να μιλήσω.

Έχω συμβόλαιο για άλλα δύο χρόνια και δεν μου έχουν πει ότι θέλουν να φύγω".

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ