ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Μουρίνιο: "Επιθετικό φάουλ στον Κριστιάνο πριν το γκολ της ΤΣΣΚΑ"

Μουρίνιο: "Επιθετικό φάουλ στον Κριστιάνο πριν το γκολ της ΤΣΣΚΑ"

Ο Ζοζέ Μουρίνιο εμφανίστηκε απογοητευμένος για το γεγονός ότι η Ρεάλ ισοφαρίστηκε στο φινάλε από την ΤΣΣΚΑ, υποστηρίζοντας ότι είχε προηγηθεί επιθετικό στον Ρονάλντο στη φάση του γκολ των Ρώσων.

Αν και προηγήθηκε με τον Κριστιάνο Ρονάλντο στο 28' και είχε ευκαιρίες για να "κλειδώσει" το ματς και να πανηγυρίσει την 7η σερί νίκη της στο Τσάμπιονς Λιγκ, η Ρεάλ Μαδρίτης δέχτηκε την ισοφάριση στο 93' από την ΤΣΣΚΑ (Βέρνμπλουμ), με αποτέλεσμα να μείνει μία γλυκόπικρη γεύση στο στόμα του Ζοζέ Μουρίνιο μετά το ματς.

"Το γκολ τους ήταν απογοητευτικό, όμως πήραμε ένα καλό αποτέλεσμα και θα ήμουν χαρούμενος να το είχα σε κάθε νοκ-άουτ σειρά που θα είχα τη ρεβάνς στην έδρα μας.

Απογοητευτήκαμε επειδή είχαμε ευκαιρίες για να σκοράρουμε παραπάνω γκολ. Οι αντίπαλοι έκαναν δύσκολη τη ζωή μας αλλά έκαναν λίγα πράγματα για να σκοράρουν ή να πάρουν την ισοπαλία", ξεκίνησε τις δηλώσεις του ο Πορτογάλος και συνέχισε:

"Κάθε παιχνίδι είναι το ίδιο για μένα. Νίκησα 1-0 εδώ με την Τσέλσι και την Ίντερ, όμως και τα δύο ματς ήταν δύσκολα για μένα. Πάντα είναι πολύπλοκα εδώ.

Κάποια γκολ έρχονται από στημένες φάσεις και άλλα όχι. Αυτό που κατάφερα πάντως να δω είναι ότι έγινε ξεκάθαρο επιθετικό φάουλ στον Κριστιάνο Ρονάλντο πριν την ισοφάριση.

Είναι πάντως και αυτό μέρος του παιχνιδιού. Ο διαιτητής έκανε λάθη και για τις δύο ομάδες".

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ