ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Μουρίνιο: "Δεν με νοιάζει τι γράφει ο Τύπος"

Μουρίνιο: "Δεν με νοιάζει τι γράφει ο Τύπος"

Ο Ζοζέ Μουρίνιο αντέδρασε για την κριτική που του ασκείται από τον ισπανικό Τύπο αναφορικά με την θέση που αγωνίζεται ο Εσιέν.

Ο Πορτογάλος βγήκε στην αντεπίθεση παραλληλίζοντας το γεγονός πως ο Γκανέζος άσος χρησιμοποιείται ως αριστερός μπακ με όσα γράφονταν για τον Κεντίρα.

"Ο Τύπος έλεγε πριν από δύο χρόνια ότι ο Κεντίρα ήταν κακός για τη Ρεάλ και τώρα όταν δεν παίζει, γίνεται λόγος για σημαντική απώλεια. Δεν δίνω σημασία για το τι γράφει ο Τύπος.

Ο Εσιέν παίζει όπου θέλω εγώ και δεν τον νοιάζει. Είναι κάτι αντίστοιχο με την απόφασή του να έρθει στη Ρεάλ αφήνοντας την Τσέλσι όπου έπαιρνε περισσότερα χρήματα".

Όσον αφορά στο ματς με την Μαγιόρκα, σχολίασε: "Δεν παίζουμε όσα καλά παίζαμε πέρυσι, όμως είναι αρκετό αύτο που κάνουμε για να παίρνουμε τις νίκες στα παιχνίδια αθόρυβα. Όταν σκοράρουμε με την πρώτη ευκαιρία, όλα είναι εύκολα στη συνέχεια. Μερικές φορές όμως χρειαζόμαστε 5 ευκαιρίες για να σκοράρουμε".

Για τη διαφορά στη βαθμολογία από την πρώτη θέση, τόνισε: "Πέρυσι τον Μάρτιο είχαμε 10 βαθμούς διαφορά από την Μπαρτσελόνα και υπήρχε η αίσθηση ότι μπορεί να ανατραπεί.

Τώρα είναι Οκτώβριος και η διαφορά είναι στους 8 βαθμούς. Δεν βλέπουμε τι κάνουν οι Μπαρτσελόνα και Ατλέτικο, αλλά κοιτάμε πως θα κερδίσουμε όσους περισσότερους πόντους μπορούμε".

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ