ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Μουρίνιο: "Δεν έχω ομάδα"

Μουρίνιο: "Δεν έχω ομάδα"
Μουρίνιο

"Δεν έχω ομάδα" είπε μετά το τέλος του παιχνιδιού με τη Σεβίλλη ο Ζοζέ Μουρίνιο, ο οποίος τόνισε πως θα έπρεπε να έχει κάνει επτά αλλαγές. Διαβάστε αναλυτικά.

Έξαλλος με τους παίκτες του ήταν μετά την ήττα από τη Σεβίλλη ο Ζοζέ Μουρίνιο.

Η Ρεάλ Μαδρίτης έμεινε ήδη 8 βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Μπαρτσελόνα και αυτό δεν άρεσε στον Πορτογάλο, ο οποίος ξέσπασε.

"Αυτή τη στιγμή δεν έχω ομάδα. Αυτό το παιχνίδι δε διέφερε από εκείνο με τη Χετάφε, ούτε από αυτό με τη Γρανάδα. Απλώς εκεί νικήσαμε. Αξίζαμε να χάσουμε", είπε και προσέθεσε:

"Στο ημίχρονο έκανα δύο αλλαγές, αλλά ήθελα να κάνω επτά. Θα έπρεπε να επιτρέπεται στο ποδόσφαιρο να κάνεις περισσότερες αλλαγές. Δε λέω πως Οζίλ και Ντι Μαρία ήταν χειρότεροι από τους υπόλοιπους. Όλοι γνωρίζουν τις ευθύνες τους".

"Είμαστε μια ομάδα χωρίς συγκέντρωση, χωρίς πνευματική δυνατότητα για να υποφέρουμε. Οι παίκτες της Σεβίλλης πάλευαν για κάθε μπαλιά σαν να ήταν η τελευταία, με την τέλεια ένταση. Οι δικοί μας το έκαναν αυτό μόνο κόντρα στην Μπαρσελόνα".

Ακόμη, τόσο αυτός όσο και ο Σέρχιο Ράμος έδωσαν συγχαρητήρια στη Σεβίλλη για τη νίκη της. Ο τελευταίος, επίσης, όταν του ζητήθηκε να σχολιάσει τις δηλώσεις του προπονητή του είπε: "Τώρα δεν είναι ώρα για σχόλια, επειδή θα πρέπει να ανασυγκροτηθούμε. Δε γίνεται να μας πάρει από κάτω γιατί έχουμε παιχνίδι για το Τσάμπιονς Λιγκ την Τρίτη".

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ