ΖΟΖΕ ΜΟΥΡΙΝΙΟ

Μουρίνιο: "Όλοι θέλουν να δουν αυτό το παιχνίδι"

Μουρίνιο: "Όλοι θέλουν να δουν αυτό το παιχνίδι"

Για το ζευγάρι της Ρεάλ Μαδρίτης με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μίλησε ο Ζοζέ Μουρίνιο, το οποίο δεν έκρυψε πως θα ήθελε να είναι ο τελικός του Champions League.

Στο "Ολντ Τράφορντ" για να παρακολουθήσει το ντέρμπι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τη Λίβερπουλ βρέθηκε την Κυριακή ο Ζοζέ Μουρίνιο.

Ο Πορτογάλος τεχνικός είδε από κοντά τους "κόκκινους διαβόλους", προκειμένου να έχει καλύτερη άποψη για τον επόμενο αντίπαλο της ομάδας του στο Champions League, και στη συνέχεια τοποθετήθηκε για την εν λόγω αναμέτρηση.

"Είναι ένα παιχνίδι που θέλει να δει ο κόσμος. Η Ρεάλ Μαδρίτης κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον εναντίον του φίλου του Μουρίνιο. Κρίμα που δεν είναι τελικός", είπε και προσέθεσε:

"Γνωρίζουμε πως μπορούμε να τους νικήσουμε. Γνωρίζουμε πως μπορούν να μας νικήσουν κι εκείνοι, αλλά θα είμαστε έτοιμοι".

Ακόμη αναφέρθηκε στον όμιλο της Ρεάλ για το Champions League, ο οποίος ήταν ο πιο δύσκολος της φετινής διοργάνωσης: "Υπήρχαν όμιλοι στους οποίους γνώριζες ποιος θα είναι πρώτος και ποιος δεύτερος μετά από δύο ή τρία παιχνίδια.

Στον δικό μας υπήρχαν τρεις από τις καλύτερες ομάδες της διοργάνωσης, η Ντόρτμουντ, η Μάντσεστερ Σίτι κι εμείς. Τώρα πέσαμε στον πιο δύσκολο αντίπαλο και είμαστε το πιο δυνατό ζευγάρι των 16".

TAGS ΖΟΖΕ ΜΟΥΡΙΝΙΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ