ΖΟΖΕ ΜΟΥΡΙΝΙΟ

Μουρίνιο αλά... ιταλικά!

Μουρίνιο αλά... ιταλικά!

Ο Ζοζέ Μουρίνιο έστειλε μήνυμα εμψύχωσης σε Ίντερ, Μίλαν και Ρόμα, τονίζοντας ότι η πρόκριση δεν έχει χαθεί για καμία παρά τις έδρας ήττες τους στα πρώτα ματς για τους "16" του Τσάμπιονς Λιγκ.

"Το μοναδικό οριστικό αποτέλεσμα είναι εκείνο που αφορά τη Νάπολι (σ.σ αποκλείστηκε από τη Βιγιαρεάλ μετά το 1-2 στο "Μαδριγάλ"). Αποκλείστηκε και το κεφάλαιο Ευρώπη έκλεισε για αυτούς.

Η Νάπολι είναι μία ωραία ομάδα και περίμενα περισσότερα από αυτή, όμως θα πρέπει να πούμε ότι δεν έχασε από μία ομάδα που είναι στη μέση της βαθμολογίας και παίζει σε ένα άγνωστο πρωτάθλημα.

Αποκλείστηκε από μία πολύ καλή ομάδα που βρίσκεται μεταξύ τρίτης και τέταρτης θέσης στη Λα Λίγκα.

Δεν θεωρώ καταστροφή για τη Νάπολι αυτό που έγινε", ξεκίνησε τις δηλώσεις του αναφορικά με τα πεπραγμένα των ιταλικών ομάδων στα Κύπελλα Ευρώπης τις δύο τελευταίες εβδομάδες, για να συνεχίσει:

"Με την ίδια λογική δεν βλέπω κάτι το δραματικό στις ήττες με 1-0 μέσα στο σπίτι τους για Ίντερ και Μίλαν. Οι αντίπαλοι ήταν δύσκολοι, όπως και αυτός της Νάπολι.

Η Ίντερ αντιμετώπιζε τη φιναλίστ του τελικού του περυσινού Τσάμπιονς Λιγκ, η Μίλαν έπαιζε κόντρα σε μία από τις ισχυρότερες ομάδες της Πρέμιερ Λιγκ.

Τα πάντα μπορούν να συμβούν. Έπειτα, ακόμα και οι 3 ισπανικές ομάδες δεν νίκησαν. Εμείς και η Βαλένθια φέραμε ισοπαλία, η Μπαρτσελόνα έχασε.

Μόνο η Τσέλσι νίκησε με δύο γκολ διαφορά, αλλά είχε απέναντί της μία ομάδα, την Κοπεγχάγη, που δεν είναι για τους 16 του Τσάμπιονς Λιγκ.

Τα υπόλοιπα αποτελέσματα ήταν κλειστά: 0-0, 1-1, 2-1 1-0... Υπάρχει πολύ μεγάλη ισορροπία".

Όσον αφορά στην τρίτη εκπρόσωπο του Καμπιονάτο στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, τη Ρόμα, ο τεχνικός της Ρεάλ Μαδρίτης σχολίασε:

"Αυτό είναι το χειρότερο αποτέλεσμα. Το να χάνεις εντός έδρας με 2-3 είναι πολύ χειρότερο από το 0-1.

Πιστεύω όμως ότι ακόμα και για τη Ρόμα η πρόκριση είναι ανοιχτή, μπορούν να περάσουν.

Δεν θα είναι έκπληξη πρώτου βαθμού αν η Ρόμα πάει και κάνει αποτέλεσμα στην Ουκρανία και περάσει στα προημιτελικά".

TAGS ΖΟΖΕ ΜΟΥΡΙΝΙΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ