ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Μήνυμα Μπέιλ για την μεταγραφή του στην Ρεάλ Μαδρίτης

Μήνυμα Μπέιλ για την μεταγραφή του στην Ρεάλ Μαδρίτης

Ο no1 μεταγραφικός στόχος της Ρεάλ Μαδρίτης, Γκάρεθ Μπέιλ, δήλωσε ανοιχτά πως προτιμά το ισπανικό πρωτάθλημα και έκλεισε το μάτι στην "Βασίλισσα". Τι είπε για το Τσάμπιονς Λιγκ...

Η Ρεάλ Μαδρίτης θέλει να κάνει το "μπαμ" του καλοκαιριού και να απαντήσει ουσιαστικά στην απόκτηση του Νεϊμάρ από την Μπαρτσελόνα. Ο στόχος είναι ξεκάθαρος και ακούει στο όνομα Γκάρεθ Μπέιλ.

Ο σούπερ σταρ της Τότεναμ, είναι στην κορυφή της μεταγραφικής λίστας της "Βασίλισσας", όμως η περίπτωσή του μόνο εύκολη δεν μπορεί να χαρακτηριστεί, καθώς πρόκειται για τον κορυφαία παίκτη της Πρέμιερ Λιγκ και έναν από τους καλύτερους του κόσμου, κάτι που σημαίνει πως χρειάζονται αρκετές δεκάδες εκατομμύρια ευρώ.

Παρόλα αυτά, οι "μερένχες" επιμένουν και αναμένεται να κάνουν κίνηση για να φέρουν τον Ουαλό στην Μαδρίτη, την ίδια στιγμή μάλιστα, που ο ίδιος φαίνεται θετικός σ' αυτό το ενδεχόμενο.

Μήνυμα Μπέιλ για την μεταγραφή του στην Ρεάλ Μαδρίτης

Σε συνέντευξή του στο "Esquire", ο κορυφαίος παίκτης της χρονιάς για την φετινή Πρέμιερ Λιγκ, ξεκαθάρισε πως του προτιμά την Πριμέρα Ντιβισιόν και αποθέωσε το ισπανικό ποδόσφαιρο. "Προτιμώ το ισπανικό πρωτάθλημα γιατί έχει πολύ καλή τεχνική. Έχω παίξει εναντίον ισπανικών ομάδων στο παρελθόν και πάντα ήταν δύσκολα.

Το ισπανικό ποδόσφαιρο είναι το καλύτερο που έχω δει. Προφανώς , θα ήθελα να δοκιμάσω σε άλλο πρωτάθλημα στο μέλλον. Κάθε ποδοσφαιριστής θέλει να παίρνει όσο το δυνατόν περισσότερα και να δοκιμάζει διαφορετικά πράγματα", είπε μεταξύ άλλων ο άσος της Τότεναμ.

Μήνυμα Μπέιλ για την μεταγραφή του στην Ρεάλ Μαδρίτης
© BENNI VALSSON/COURTESY OF ESQUIRE

Στο μεταξύ, εξέφρασε και τη δίψα του να παίζει στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, μιλώντας για την ιδιαιτερότητα και το υπέροχο συναίσθημα που νιώθει κάθε ποδοσφαιριστής, όταν ακούει τον ύμνο του Τσάμπιονς Λιγκ.

Πηγή: as.com

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ