ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Μέντες: "Θα τερματίσει την καριέρα του στη Ρεάλ ο Κριστιάνο"

Μέντες: "Θα τερματίσει την καριέρα του στη Ρεάλ ο Κριστιάνο"

Τη σιγουριά του πως ο Κριστιάνο Ρονάλντο θα παίξει για πολλά χρόνια ακόμα και πως δεν θα φύγει ποτέ από τη Ρεάλ, εξέφρασε ο μάνατζέρ του Ζόρζε Μέντες. Τι είπε για το φλερτ των Μαδριλένων με τον Ντε Χέα.

"Έχω τη σιγουριά ότι ο Κριστιάνο Ρονάλντο θα τελειώσει την καριέρα του στη Ρεάλ Μαδρίτης και μάλιστα θα το κάνει σε ηλικία 38,39 ετών γιατί έχει πολλά χρόνια ακόμα μπροστά του.

Όλοι ξέρετε πως ως επαγγελματίας είναι το καλύτερο παράδειγμα που μπορούμε να βρούμε καθώς πρόκειται για ένα άτομο που προσέχει πολύ τη ζωή του", δήλωσε ο διάσημος Πορτογάλος μάνατζερ αναφορικά με το μέλλον του πελάτη του στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Μέντες ρωτήθηκε μάλιστα για τα σενάρια που θέλουν τους πρωταθλητές Ευρώπης να κάνουν κίνηση το ερχόμενο καλοκαίρι για να φέρουν στο "Bernabeu" τον Νταβίντ Ντε Χέα, με τον μάνατζερ του και του γκολκίπερ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να δηλώνει:

"Ο Ντέιβιντ είναι εντυπωσιακός, πολύ καλός, ωστόσο είναι παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και δεσμεύεται με συμβόλαιο. Πρέπει να το σεβαστούμε αυτό".

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ