ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Με Ράμος, χωρίς Ρονάλντο

Με Ράμος, χωρίς Ρονάλντο

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι οριστικά εκτός "μάχης" για τον τελικό του Copa del Rey με την Μπαρτσελόνα, αλλά ο Σέρχιο Ράμος είναι στην αποστολή της Ρεάλ

Οριστικά χωρίς τον Κριστιάνο Ρονάλντο θα αντιμετωπίσει η Ρεάλ Μαδρίτης την Μπαρτσελόνα στον τελικό του Copa del Rey το βράδυ της Μεγάλης Τετάρτης (22:30) στο "Μεστάγια".

Ο Πορτογάλος έχει υποστεί θλάση στον δικέφαλο από την πρώτη αναμέτρηση με την Ντόρτμουντ για τα προημιτελικά του Champions League και είναι άγνωστο πότε θα επιστρέψει.

Αντιθέτως, ο Κάρλο Αντσελότι συμπεριέλαβε τον Σέρχιο Ράμος στην αποστολή, καθώς ξεπέρασε το πρόβλημα που τον ταλαιπωρούσε, ενώ εκτός έμεινε ο Μαρσέλο και ο Κεντίρα (επέστρεψε στις προπονήσεις, αλλά είναι ανέτοιμος).

"Δεν θα ρισκάρουμε την συμμετοχή του Ρονάλντο. Θα προπονηθεί αύριο (Τετάρτη) και μετά θα ταξιδέψει στην Βαλένθια για να δει το ματς. Σήμερα το πρωί οριστικοποιήθηκε πως δεν θα παίξει. Μπορούμε να τα καταφέρουμε αύριο παρά τις απουσίες κάποιων παικτών", τόνισε ο Κάρλο Αντσελότι.

Οι 20 της αποστολής: Κασίγιας, Ντιέγκο Λόπεθ, Χεσούς Φερνάντεθ, Καρβαχάλ, Πέπε, Σέρχιο Ράμος, Βαράν, Νάτσο Φερνάντεθ, Φάμπιο Κοεντράο, Γιορέντε, Τσάμπι Αλόνσο, Ιγιαραμέντι, Καζεμίρο, Μόντριτς, Ίσκο, Μπέιλ, Ντι Μαρία, Μπενζεμά, Μοράτα και Ουίλιαν Ζοζέ.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ