ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Μαδριλένικες μεταγραφικές αποτυχίες

Μαδριλένικες μεταγραφικές αποτυχίες
Άλτιντοπ

Με αφορμή την πώληση του Χαμίτ Άλτιντοπ δημοσίευμα της "Marca" αναφέρεται σε αποτυχημένες μεταγραφές της Ρεάλ Μαδρίτης. Ανάμεσα σε αυτές οι Πάμπλο Γκαρσία και Ζούλιο Σέζαρ. Δείτε ποιοι άντεξαν μόνο μία σεζόν στο "Μπερναμπέου".

Με ρίσκο θα μπορούσε να παρομοιαστεί κάθε μεταγραφή, αφού ποτέ δεν μπορεί μία ομάδα να είναι σίγουρη πως ο παίκτης που θα αποκτήσει θα τη βοηθήσει όσο θα περίμενε.

Δεν είναι άλλωστε λίγες οι φορές που οι σύλλογοι κάνουν λανθασμένες επιλογές.

Η Ρεάλ Μαδρίτης δε θα μπορούσε να ξεφύγει από τον κανόνα με τελευταίο παράδειγμα τον Χαμίτ Άλτιντοπ. Ο Τούρκος αποκτήθηκε το προηγούμενο καλοκαίρι, έπαιξε ελάχιστα όλη τη σεζόν και τελικά πουλήθηκε στη Γαλατασαράι έναντι 3,5 εκατομμυρίων ευρώ. Με αυτή την αφορμή η "Marca" θυμήθηκε τις αποτυχημένες μεταγραφές των Μαδριλένων τα τελευταία χρόνια και το Sport24.gr σας παραθέτει αυτούς που δεν έμειναν δεύτερη χρονιά στην ισπανική πρωτεύουσα:

Βίτορ (1993/94): Οι πολύ καλές του εμφανίσεις με τη Σάο Πάολο και το γεγονός πως εκείνη την περίοδο στη βραζιλιάνική ομάδα αγωνιζόταν και ο Καφού, ο οποίος τραβούσε τα βλέμματα πολλών συλλόγων, έκαναν τη Ρεάλ Μαδρίτης να τον δει και τελικά να τον αποκτήσει. Ωστόσο, την επόμενη σεζόν ο Βραζιλιάνος επέστρεψε στη χώρα του, όπου συνέχισε σε όλη του την καριέρα με εξαίρεση ένα επίσης αποτυχημένο πέρασμα από την Τουρκία.

Φρέντι Ρινκόν (1995/96): Στο πρόσωπό του πίστεψαν οι άνθρωποι της Ρεάλ Μαδρίτης πως θα βρουν έναν αξιόπιστο μέσο. Άλλωστε σε αντίθεση με τον Βίτορ είχε έρθει στην Ευρώπη από την προηγούμενη σεζόν για λογαριασμό της Νάπολι. Ωστόσο, η κατάληξη ήταν η ίδια με τον Κολομβιανό να φεύγει το επόμενο καλοκαίρι για τη Βραζιλία, όπου έκανε καριέρα.

Κάρλος Σεκρετάριο (1996/97): Αποκτήθηκε από την Πόρτο το καλοκαίρι του 1996, όμως, πολύ γρήγορα άρχισε να του ασκείται έντονη κριτική. Τον Ιανουάριο η Ρεάλ αποφάσισε να αποκτήσει τον Κριστιάν Πανούτσι και έτσι ο Σεκρετάριο επέστρεψε στην Πόρτο.

Ζε Ρομπέρτο (1997/98): Ένας ακόμη Λατίνος που δεν έπιασε στη Ρεάλ Μαδρίτης ήταν ο Ζε Ρομπέρτο. Ο Βραζιλιάνος πήρε αρκετά παιχνίδια, αλλά δεν έπεισε για την αξία του με αποτέλεσμα στο τέλος τη σεζόν να αποχωρήσει για την Φλαμένγκο. Ωστόσο, επέστρεψε στη Γερμανία στη συνέχεια, όπου έφτιαξε το όνομά του (Μπάγερ Λεβερκούζεν, Μπάγερν Μονάχου, Αμβούργο).

Ζουλιέν Φομπέρ (2008/09): Την τελευταία μέρα της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου αποκτήθηκε για να δώσει κάποιες λύσεις στον Χουάντε Ράμος. Ωστόσο, όχι μόνο έχασε μία προπόνηση στις αρχές επειδή μπέρδεψε τις μέρες και πίστευε πως έχει ρεπό, αλλά συνελήφθη αργότερα από τον φωτογραφικό φακό να κοιμάται στον πάγκο την ώρα του αγώνα. Επόμενο ήταν μετά το τέλος του δανεισμού του να επιστρέψει στη Γουέστ Χαμ.

Τέλος, το εν λόγω δημοσίευμα αναφέρει ως αποτυχημένες μεταγραφές της Ρεάλ Μαδρίτης και τους Ζούλιο Σέζαρ, πρώην παίκτης του Ολυμπιακού, Πάμπλο Γκαρσία, νυν παίκτης του ΠΑΟΚ, Κάρλος Ντιόγκο και Πέριτσα Ογκνιένοβιτς, πρώην παίκτης των Εργοτέλη και Καλλιθέα, οι οποίοι όμως ανήκαν στη Ρεάλ για περισσότερο από έναν χρόνο χωρίς όμως να παίζουν απαραίτητα σε αυτή.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ