ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Κυνηγώντας το 22ο του "θύμα" ο Ρονάλντο

Κυνηγώντας το 22ο του "θύμα" ο Ρονάλντο

Ακόμα ένα έξτρα κίνητρο έχει για να σκοράρει ο Κριστιάνο Ρονάλντο κόντρα στην Σπόρτινγκ Χιχόν, καθώς έχει μια... εκκρεμότητα μαζί της!

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο διανύει την τρίτη του σεζόν στην Πριμέρα συνεχίζοντας να σκοράρει ακατάπαυστα έχοντας φτάσει συνολικά τα 72 γκολ σε 76 παιχνίδια. Την περασμένη αγωνιστική μάλιστα "πλήγωσε" για πρώτη φορά την Ατλέτικο Μαδρίτης, με τον αριθμό των ομάδων που έχουν δεχθεί τέρμα από τον CR7 να ανέρχονται πλέον σε 21!

Και μόνο τρεις του έχουν ξεφύγει...

Στην ...τιμητική λίστα με τις ομάδες που δεν έχουν δεχθεί στην Πριμέρα γκολ από τον Ρονάλντο, βρίσκονται οι Μπέτις, Λεβάντε και Σπόρτινγκ Χιχόν. Η τελευταία είναι και η αποψινή αντίπαλος της Ρεάλ στο 'Estadio Municipal El Molinón', με τον Κριστιάνο να έχει την ευκαιρία να προσθέσει στα θύματά του και την Σπόρτιγνκ.

Ο 26χρονος επιθετικός έχει αγωνιστεί δύο φορές κόντρα στην Χιχόν χωρίς να πετύχει τέρμα (20/3/10 στο 3-1 του Μπερναμπέου και 14/11/10 στο 0-1 του Μολινόν). Και μπορεί να αντιμετώπισε μέσα στην εβδομάδα ένα πρόβλημα στον αστράγαλο, ωστόσο θα φωνάξει παρών στην προσπάθεια της βασίλισσας να πετύχει την 10η σερί της νίκη στο πρωτάθλημα.

Να σημειωθεί ότι αγαπημένο ''θύμα'' του Ρονάλντο είναι η Μάλαγα με 10 γκολ σε 5 αναμετρήσεις, ενώ τα ρεκόρ που σπάει ή κυνηγάει στην Ισπανία συνεχίζονται. Δείτε γιατί "κυνηγάει" και τον Κούμαν!

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ