ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ανακούφιση για τον τραυματισμό του Ρονάλντο

Real Madrid's Portuguese forward Cristiano Ronaldo celebrates after scoring during the Spanish league football match Real Madrid vs Osasuna on November 06, 2011 at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid.   AFP PHOTO/ DANI POZO (Photo credit should read DANI POZO/AFP/Getty Images)
Real Madrid's Portuguese forward Cristiano Ronaldo celebrates after scoring during the Spanish league football match Real Madrid vs Osasuna on November 06, 2011 at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid. AFP PHOTO/ DANI POZO (Photo credit should read DANI POZO/AFP/Getty Images) AFP/GETTY IMAGES

Ένα απλό διάστρεμμα είναι η διάγνωση για το χτύπημα του Κριστιάνο Ρονάλντο στο ματς με την Ατλέτικο. Τί δήλωσε στην 'ΑS' για το +6.

Το χτύπημα στον αστράγαλο του Κριστιάνο Ρονάλντο από μαρκάρισμα του Λουίς Περέα στο ματς του Σαββάτου με την Ατλέτικο είχε ανησυχήσει τους ανθρώπους της ομάδας ενόψει των επόμενων υποχρεώσεων οι οποίες περιλαμβάνουν και το Clasico (10/12).

Η διάγνωση όμως έδειξε ότι ο Πορτογάλος επιθετικός έχει απλά διάστρεμμα πρώτου βαθμού στην αριστερή ποδοκνημική, κάτι που σημαίνει ότι πιθανότατα θα είναι έτοιμος για το ματς του ερχόμενου Σαββάτου με τη Σπόρτινγκ Χιχόν.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο ακολούθησε θεραπεία στην προπόνηση της Τρίτης (29/11), ενώ σχετικά με την διαφορά των 6 βαθμών στο πρωτάθλημα από την Μπαρτσελόνα, σχολίασε στην 'AS': "Υπάρχει ακόμα πολύς δρόμος στο πρωτάθλημα, δεν θεωρούμε ότι ήδη έχουμε κερδίσει τον τίτλο."

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ