ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Κριστιάνο Ρονάλντο... on fire

Κριστιάνο Ρονάλντο... on fire
Κριστιάνο Ρονάλντο

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο βρίσκεται σε τρομερή αγωνιστική κατάσταση, μετρώντας ήδη 17 γκολ σε 11 παιχνίδια, ενώ έχει πετύχει και τρία χατ-τρικ σε έξι παιχνίδια πρωταθλήματος (VIDEOS).

Το βράδυ της Κυριακής η Ρεάλ Μαδρίτης διέλυσε με 5-0 την Αθλέτικ Μπιλμπάο του Ερνέστο Βαλβέρδε, με τον Κριστιάνο Ρονάλντο να πετυχαίνει τρία γκολ και να χάνει ένα σωρό ευκαιρίες για να μεγαλώσει κι άλλο το σκορ.

Αυτό ήταν το 13ο γκολ του Πορτογάλου σε έξι αγώνες πρωταθλήματος (δεν είχε αγωνιστεί εναντίον της Ρεάλ Σοσιεδάδ) και το 17ο σε 11 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ έκανε το τρίτο χατ-τρικ για φέτος σε έξι ματς στην Πριμέρα!

Μάλιστα τα 13 γκολ του Ρονάλντο μετά από επτά αγωνιστικές είναι κάτι που έχει να συμβεί από το 1943 στην Πριμέρα, ενώ με το χατ-τρικ έφτασε τα 22 στο πρωτάθλημα και θέλει άλλο ένα για να ξεπεράσει τους Ντι Στέφανο και Φάρα.

Ο 29άχρονος άσος λοιπόν βρίσκεται σε απίστευτη αγωνιστική κατάσταση με το ξεκίνημα της περιόδου και όπως όλα δείχνουν θέλει να διεκδικήσει για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν το βραβείο του καλύτερο ποδοσφαιριστή από την UEFA.

Κυνηγάει το δικό του ρεκόρ

Κριστιάνο Ρονάλντο... on fire
Κριστιάνο Ρονάλντο

Το συγκεκριμένο αριθμό τερμάτων πέτυχε τη σεζόν 2011-2012, μετρώντας 46 γκολ σε 38 ματς στην Πριμέρα, 3 γκολ σε 5 ματς με την Πορτογαλία, δέκα γκολ σε δέκα ματς στην Ευρώπη και 1 ακόμα γκολ.

Θα καταφέρει να ξεπεράσει τα 60 γκολ τη φετινή περίοδο; Ας δούμε τα γκολ της σεζόν 2014-2015 και περιμένουμε την απάντηση σας με σχόλια κάτω από το κείμενο.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ