ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Κριστιάνο, σε ντέρμπι θα σκοράρεις;

Real Madrid's Cristiano Ronaldo reacts during their Spanish first division soccer match against Real Betis at Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, August 29, 2015. REUTERS/Andrea Comas - RTX1Q85U
Real Madrid's Cristiano Ronaldo reacts during their Spanish first division soccer match against Real Betis at Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, August 29, 2015. REUTERS/Andrea Comas - RTX1Q85U REUTERS

Στον κυριακάτικο (3/1) αγώνα της Ρεάλ Μαδρίτης με τη Βαλένθια στο "Μεστάγια" ο Κριστιάνο Ρονάλντο απέτυχε να σκοράρει σε ακόμα ένα ντέρμπι και φαίνεται πως επιβεβαιώνονται αυτοί που λένε πως "εξαφανίζεται" στα μεγάλα ματς. (VIDEO)

Οι αμφισβητίες του Κριστιάνο Ρονάλντο τον κατηγορούν πως "εξαφανίζεται" στα ντέρμπι και φαίνεται πως επιβεβαιώνονται καθώς στον αγώνα της Κυριακής (3/1) της Ρεάλ Μαδρίτης με τη Βαλένθια έμεινε μακριά από το γκολ για ακόμα μια σημαντική αναμέτρηση.

Είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο και φροντίζει να το αποδεικνύει με κάθε ευκαιρία. Μέσα σε όλα τα καλά, όμως, έχει ένα μειονέκτημα: Οτι φέτος δεν έχει σκοράρει σε κανένα ντέρμπι. Κάτι που οι επικριτές του χρησιμοποιούν -με την πρώτη ευκαιρία- ως "μείον" στην, κατά τ' άλλα, αψεγάδιαστη στατιστική του.

Δείτε τα φετινά ντέρμπι και τις επιδόσεις του Κριστιάνο Ρονάλντο

Ατλέτικο Μαδρίτης - Ρεάλ (4/10) 1-1

Το ντέρμπι της Μαδρίτης έληξε χωρίς νικητή στο "Βιθέντε Καλδερόν", μια έδρα όπου οι "μερένχες" δυσκολεύονται τα τελευταία χρόνια. Η Ρεάλ άνοιξε το σκορ μόλις στο 9ο λεπτό και ισοφάρισε για τους "κολτσονέρος" στο 83ο λεπτό ο Βιέτο. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν "ενόχλησε" αρκετά την άμυνα της Ατλέτικο και τον Όμπλακ καθώς πραγματοποίησε 6 σουτ ενώ μόνο η μια ήταν στον στόχο.

Σεβίλλη - Ρεάλ (8/11) 3-2

Μετά το δύσκολο παιχνίδι του Champions League με την Παρί Σεν-Ζερμέν η Ρεάλ ταξίδεψε στο "Ραμόν Σάντσεθ-Πιθχουάν" για να παίξει με την Σεβίλλη. Πάλι προηγήθηκε στο σκορ η "βασίλισσα" με τον Ράμος στο 4' αλλά δεν κατάφερε να κρατήσει το προβάδισμα. Ο Ιμόμπιλε ισοφάρισε στο 36ο λεπτό και αυτό ήταν το αποτέλεσμα του ημιχρόνου. Στο 61' ο Μπανέγα έκανε το 2-1 και στο 74' ο Γιορέντε έκανε το 3-1 για να μειώσει στο 92΄ο Χάμες Ροντρίγκες. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έμεινε για ακόμη μια φορά μακριά από τον καλό του εαυτό έχοντας 5 σουτ με μόνο το 1 να είναι στον στόχο.

Ρεάλ - Μπαρτσελόνα (21/11) 0-4

Μετά τον αγώνα με τη Σεβίλλη η Ρεάλ υποδέχεται την Μπαρτσελόνα στο "Σαντιάγο Μπερναμπέου". Η Μπαρτσελόνα έκανε "κομμάτια" την άμυνα της Ρεάλ και τη φιλοδώρησε με 4 τέρματα (Σουάρες 11' και 74', Νεϊμάρ 39', Ινιέστα 53'). Ο Κριστιάνο Ρονάλντο για ακόμα ένα ντέρμπι ήταν "σκιά" του εαυτού του καθώς επιχείρησε μόνο δυο σουτ. Οι δυο προσπάθειές του ήταν στον στόχο αλλά δεν απασχόλησαν ιδιαίτερα τον Κλαούντιο Μπράβο.

Βαλένθια - Ρεάλ (3/1) 2-2

Η Ρεάλ δεν έχει καταφέρει να φύγει νικήτρια από το "Μεστάγια" από το 2013 και φαίνεται πως θα περιμένει ακόμα ένα χρόνο για να προσπαθήσει ξανά. Η Βαλένθια της έβαλε δύσκολα αλλά κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 16ο λεπτό μετά από εξαιρετική ομαδική προσπάθεια που κατέληξε στο γκολ του Μπενζεμά. Οι "νυχτερίδες" ισοφάρισαν στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου με εκτέλεση πέναλτι του Παρέχο. Η "βασίλισσα" πήρε το προβάδισμα με τον Μπέιλ στο 82ο λεπτό και ένα λεπτό μετά ο Αλκάθερ διαμόρφωσε το τελικό 2-2. Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ είχε 2 σουτ με κανένα εξ' αυτών να είναι στον στόχο, ενώ είχε και την ασίστ στο πρώτο γκολ της ομάδας του.

Σκοράρει συνεχώς με μικρότερες ομάδες

Μπορεί ο Ρονάλντο να αντιμετωπίζει πρόβλημα στα ντέρμπι, στους αγώνες με ομάδες μικρότερης δυναμικότητας όμως τα πηγαίνει περίφημα. Στον αγώνα με την Εσπανιόλ είχε 5 γκολ και μια ασίστ, με τη Λεβάντε είχε γκολ και ασίστ, στην "δεκάρα" επί της Ράγιο Βαγιεκάνο είχε 2 γκολ και μια ασίστ ενώ στον αγώνα με τη Σοθιεδάδ είχε δυο γκολ. Από ένα γκολ πέτυχε στους αγώνες με την Έιμπαρ, τη Θέλτα και τη Λας Πάλμας.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ