ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

"Κόλπο γκρόσο" με Νάβας η Ρεάλ Μαδρίτης

SALVADOR, BRAZIL - JULY 05:  Goalkeeper Keylor Navas of Costa Rica looks on during the penalty shootout in the 2014 FIFA World Cup Brazil Quarter Final match between the Netherlands and Costa Rica at Arena Fonte Nova on July 5, 2014 in Salvador, Brazil.  (Photo by Laurence Griffiths/Getty Images)
SALVADOR, BRAZIL - JULY 05: Goalkeeper Keylor Navas of Costa Rica looks on during the penalty shootout in the 2014 FIFA World Cup Brazil Quarter Final match between the Netherlands and Costa Rica at Arena Fonte Nova on July 5, 2014 in Salvador, Brazil. (Photo by Laurence Griffiths/Getty Images) GETTY IMAGES

Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι έτοιμη να πληρώσει τη ρήτρα των 10 εκατομμυρίων ευρώ και να αρπάξει τον Κέιλορ Νάβας μέσα από τα χέρια της Μπάγερν Μονάχου! Διαβάστε λεπτομέρειες.

"Ο Κέιλορ στη Ρεάλ", είναι ο τίτλος στο πρωτοσέλιδο της σημερινής "Marca", με την ισπανική εφημερίδα να τονίζει πως η Ρεάλ συμφώνησε να πληρώσει τη ρήτρα των 10.000.000 ευρώ που προβλέπεται στο συμβόλαιό του με τη Λεβάντε (τα 8 εκατομμύρια θα πάνε στην ομάδα και τα 2 στον παίκτη) και θα τον κάνει δικό της.

Το ίδιο μέσο αναφέρει μάλιστα πως μέσα στις επόμενες ημέρες θα αποχωρήσει από τους "μερένγκες" ο (βασικός της ομάδας στην περυσινή Primera Division) Ντιέγκο Λόπεθ, με τον πιθανότερο νέο προορισμό στην καριέρα του να είναι μία εκ των Νάπολι ή Μονακό.

"Κόλπο γκρόσο" με Νάβας η Ρεάλ Μαδρίτης

Σημειώνεται πως ο 27χρονος τερματοφύλακας πραγματοποίησε εντυπωσιακές εμφανίσεις με την Κόστα Ρίκα στο Μουντιάλ της Βραζιλίας, όπου έχει μάλιστα να επιδείξει 21 αποκρούσεις στα 23 συνολικά σουτ που έγιναν στην εστία του (91% ποσοστό επιτυχίας), με τα ρεπορτάζ της περασμένης εβδομάδας να κάνουν μάλιστα λόγο για παραχώρησή του στη Μπάγερν Μονάχου ως μπακ-απ του Μάνουελ Νόιερ.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ