ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Κασίγιας: "Ο Αντσελότι είναι καλύτερος του Μουρίνιο"

Κασίγιας: "Ο Αντσελότι είναι καλύτερος του Μουρίνιο"

Ο Ίκερ Κασίγιας απέφυγε να μιλήσει για τη σχέση του με τον Μουρίνιο, ωστόσο έριξε τα καρφιά του με έμμεσο τρόπο χαρακτηρίζοντας τον Αντσελότι ως καλύτερο προπονητή.

Είναι γνωστό ότι ο Ίκερ Κασίγιας και ο Ζοζέ Μουρίνιο δεν είχαν και τις καλύτερες δυνατές σχέσεις. Το αντίθετο μάλιστα, αφού ο Πορτογάλος πήγε να "τελειώσει" τον 33χρονο πορτιέρο κατά τη διάρκεια της παρουσίας του στη Ρεάλ.

Ο Κασίγιας σε δηλώσεις του απέφυγε να μιλήσει ευθέως για τον "Μου", ωστόσο έριξε τα καρφιά του αποθεώνοντας τον Κάρλο Αντσελότι.

Αρχικά, όταν του ζητήθηκε να σχολιάσει τον Πορτογάλο είπε: "Δεν μίλησα όταν ήταν προπονητής μου και δεν νομίζω ότι πρέπει να μιλήσω τώρα που προπονεί μια άλλη ομάδα. Μιλάω μόνο για εμάς"

Οι δημοσιογράφοι επέμειναν ζητώντας του να αναφερθεί στα όσα συνέβαιναν στα αποδυτήρια με τον Κασίγιας ουσιαστικά να περνά στην αντεπίθεση: "Υπήρξαν δύσκολες στιγμές στα αποδυτήρια που απέξω τα βλέπεις αλλιώς και από μέσα αλλιώς. Δεν είναι το ίδιο να είσαι καθημερινά πρωταγωνιστής σε αυτά που συμβαίνουν στα αποδυτήρια από το να τα βλέπεις απέξω. Όλοι μπορούν να εκφράσουν άποψη, μπορεί να πουν σκεφτούν και να πουν διάφορα, αλλά στο τέλος πρέπει να ακολουθείς αυτό που πιστεύεις και αυτό που νομίζεις και εγώ έτσι έπραξα".

Ο Κασίγιας στη συνέχεια ρωτήθηκε για το εάν θα χαιρετούσε τον Μουρίνιο τονίζοντας: "Εγώ θα του έδινα το χέρι μου χωρίς πρόβλημα. Μπορεί το περασμένο καλοκαίρι να είναι τόσο πρόσφατο και ο καθένας να κοίταξε προς τη δική του πλευρά, αλλά ναι θα του έδινα το χέρι. Στη συνέχεια όλα θα εξαρτώταν από εκείνον, αν θα μου το έδινε ή όχι. Πιστεύω ότι θα το έκανε. Είχαμε μία σχέση αγάπης και μίσους".

Στο τέλος ο τερματοφύλακας της Ρεάλ αποθέωσε τον Αντσελότι πετώντας και το καρφί του για τον Πορτογάλο προπονητή της Τσέλσι: "Ο Αντσελότι ήταν ποδοσφαιριστής και ξέρει να διαχειρίζεται τη συμπεριφορά που έχουν οι ποδοσφαιριστές. Ο Αντσελότι είναι καλύτερος προπονητής".

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ