ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

"Καρφιά" για παίκτες και... Μπαρτσελόνα από Μουρίνιο

"Καρφιά" για παίκτες και... Μπαρτσελόνα από Μουρίνιο

Ο Ζοζέ Μουρίνιο ανέλαβε την ευθύνη για την ήττα από τη Γρανάδα αφήνοντας όμως αρκετά υπονοούμενα, τόσο για κάποιους παίκτες της Ρεάλ όσο και για τη μία παραπάνω ημέρα ξεκούρασης της Μπαρτσελόνα!

"Δεν μπορέσαμε να πάρουμε ούτε καν την ισοπαλία. Για αυτό το λόγο με ενοχλεί το αποτέλεσμα. Αυτό όμως που με ενοχλεί περισσότερο είναι το πρώτο ημίχρονο της ομάδας που για μένα ήταν τραγικό.

Στο δεύτερο ημίχρονο, παρότι βελτιωθήκαμε και κυριαρχήσαμε και είχαμε τις ευκαιρίες για να σκοράρουμε και να ισοφαρίσουμε, δεν ήταν αρκετό ώστε να είμαι συνολικά ικανοποιημένος", ξεκίνησε τις δηλώσεις του ο Ζοζέ Μουρίνιο, λίγο μετά το 0-1 από τη Γρανάδα στο "Los Cármenes", και συμπλήρωσε ρίχνοντας αρκετές σταγόνες ειρωνίας:

"Η ευθύνη είναι δική μου. Εσείς οι ίδιοι το λέτε. Όταν παίζουμε καλά και νικάμε είναι θέμα σωστής αυτοδιαχείρισης. Και όταν χάνουμε η ευθύνη είναι του προπονητή. Χάσαμε, δεν κάναμε καλό παιχνίδι. Απόψε δεν έγινε καλή διαχείριση, απόψε εγώ είμαι υπεύθυνος".

Ο Πορτογάλος όμως τεχνικός δεν έμεινε όμως μόνο εκεί στη συνέντευξη Τύπου καθώς από τα βέλη του δεν γλίτωσε ούτε η Μπαρτσελόνα, ούτε και μερικοί "κουρασμένοι" ποδοσφαιριστές των "μερένγκες".

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

"Υπάρχει ένα πράγμα που είναι δεδομένο και ξεκάθαρο εδώ και πολύ καιρό... Υπάρχουν ομάδες που δεν έχουν τον παραμικρό έλεγχο του προγράμματος και των ημερομηνιών των αγώνων.

Την Τετάρτη έγινε ένα εξαντλητικό ματς για δύο ομάδες (σ.σ. Ρεάλ Μαδρίτης-Μπαρτσελόνα 1-1). Η μία έπαιξε σήμερα, η άλλη παίζει την Κυριακή. Έτσι ήταν πάντα. Όμως κάνατε καλά που μου κάνατε την ερώτηση και συμφωνώ απόλυτα μαζί σας. Αυτή η ομάδα πρέπει να αντιδράσει με διαφορετικό τρόπο.

Σε αυτό το ματς έπαιξαν παίκτες που είχαν αγωνιστεί 90 λεπτά την Τετάρτη και άλλοι που δεν είχαν αγωνιστεί. Για μερικούς ξέρω γιατί ήταν κουρασμένοι. Επειδή την περασμένη Τετάρτη κουράστηκαν πάρα πολύ.

Για άλλους όμως δεν ξέρω για ποιο λόγο ήταν κουρασμένοι. Επειδή την Τετάρτη έμειναν είτε στον πάγκο είτε στην εξέδρα".

Όσο για ποιους άσους των "μερένγκες" χτυπάει η καμπάνα μετά τις δηλώσεις Μουρίνιο. αυτοί λογικά είναι οι Σέρχιο Ράμος, Φάμπιο Κοεντράο και Ντι Μαρία, οι οποίοι δεν έπαιξαν με τη Μπαρτσελόνα και πήραν φανέλα βασικού με τη Γρανάδα, με τους δύο τελευταίους μάλιστα να γίνονται αλλαγή νωρίς στο δεύτερο μέρος.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ