ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ίσκο: "Πάμε να 'φάμε' την Μπαρτσελόνα όπως... τα πατατάκια"

Real Madrid's Isco fights for the ball with Barcelona's Sergio Busquets, left, during the Spanish La Liga soccer match between FC Barcelona and Real Madrid at the Camp Nou in Barcelona, Spain, Saturday, Dec. 3, 2016. (AP Photo/Manu Fernandez)
Real Madrid's Isco fights for the ball with Barcelona's Sergio Busquets, left, during the Spanish La Liga soccer match between FC Barcelona and Real Madrid at the Camp Nou in Barcelona, Spain, Saturday, Dec. 3, 2016. (AP Photo/Manu Fernandez) AP

Απάντηση για τη φωτογραφία με τα πατατάκια της Μπαρτσελόνα έδωσε ο Ίσκο. Ο ποδοσφαιριστής της Ρεάλ Μαδρίτης έδωσε σύνθημα νίκης στο επερχόμενο "Clásico".

Άμεση ήταν η αντίδραση του Ίσκο αναφορικά με τα πατατάκια που έφεραν επάνω τους το σήμα της Μπαρτσελόνα. Ο ποδοσφαιριστής της Ρεάλ Μαδρίτης θέλησε να ξεκαθαρίσει την κατάσταση μέσα απ' τον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter.

Η συγκεκριμένη φωτογραφία έγινε γρήγορα viral, ενώ δεν ήταν λίγοι εκείνοι που θεώρησαν ότι ο Ισπανός ετοιμάζεται να αφήσει τη Μαδρίτη για λογαριασμό των "μπλαουγκράνα". Αφορμή γι' αυτή τη σκέψη είναι τα δημοσιεύματα που θέλουν τους Καταλανούς να ετοιμάζουν πρόταση για εκείνον το ερχόμενο καλοκαίρι.

Βέβαια, όπως προκύπτει απ' τη δημοσίευσή του στο Twitter, δεν σκέφτεται να μετακομίσει στη Βαρκελώνη, ενώ με τα πατατάκια ήθελε να δείξει ότι αυτός και οι συμπαίκτες του θα... φάνε την Μπαρτσελόνα στο επερχόμενο "Clásico" (23/4).

"Δεν πρόκειται να πάω στην Μπαρτσελόνα. Με τη φωτογραφία ήθελα να δείξω ότι θα τους... φάμε στη μεταξύ μας αναμέτρηση. Επίσης, δεν δοκίμασα. Τα είχαν φέρει οι φίλοι μου για να με πειράξουν", τόνισε χαρακτηριστικά.

AP Photo/Manu Fernandez



TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ