ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Η Μπαρτσελόνα δίνει μεγάλο μπόνους για να "κλέψει" τον Ίσκο απ' τη Ρεάλ

Real Madrid's Isco, left, duels for the ball with Barcelona's Sergio Busquetsduring the first clasico of the season between Real Madrid and Barcelona at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Saturday, Nov. 21, 2015. (AP Photo/Daniel Ochoa de Olza)
Real Madrid's Isco, left, duels for the ball with Barcelona's Sergio Busquetsduring the first clasico of the season between Real Madrid and Barcelona at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Saturday, Nov. 21, 2015. (AP Photo/Daniel Ochoa de Olza) AP

Η Μπαρτσελόνα έχει αρχίσει ήδη τις συζητήσεις με τον Ίσκο, με σκοπό να τον πάρει από τη Ρεάλ Μαδρίτης και μάλιστα ως ελεύθερο.

Το κόλπο γκρόσο επιχειρεί να πραγματοποιήσει η Μπαρτσελόνα το καλοκαίρι του 2018, αποκτώντας ως ελεύθερο τον Ίσκο από τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Σύμφωνα με τον καταλανικό ραδιοφωνικό σταθμό "RAC1", ο 24χρονος μεσοεπιθετικός δεν επιθυμεί να ανανεώσει το συμβόλαιό του με τους "μερένγκες", αφού είναι δυσαρεστημένος από τον περιορισμένο χρόνο που έχει στα πλάνα του Ζινεντίν Ζιντάν.

Οι Καταλανοί προσπαθούν να πατήσουν πάνω σε αυτήν τη συνθήκη και προσφέρουν στον διεθνή Ισπανό το ποσό των 20.000.000 ευρώ ως μπόνους στο πενταετές συμβόλαιο που θα υπογράψει, εάν επιλέξει τους "μπλαουγκράνα" για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Οι Μαδριλένοι σκόπευαν να ανανεώσουν το συμβόλαιο του πρώην παίκτη της Μάλαγα με σκοπό να τον πουλήσουν σε υψηλότερη τιμή σε σχέση με το πόσο κοστίζει τώρα, μιας και σε περίπου έξι μήνες θα μπορεί να συζητάει με άλλες ομάδες χωρίς την άδεια της Ρεάλ.

Για να αποφύγει να χάσει τον Ίσκο από τον "αιώνιο" αντίπαλο και να υποστεί ένα αγωνιστικό κι ένα επικοινωνιακό κάζο, οι Μαδριλένοι είναι διατεθειμένοι να τον πουλήσουν ακόμα και με μόλις 12.000.000 ευρώ στη Μάντσεστερ Σίτι, με τον Πεπ Γκουαρδιόλα να έχει επιδείξει ενδιαφέρον για την περίπτωσή του.

Η πλευρά του παίκτη, πάντως, έχει έρθει ήδη σε επαφή με τους Καταλανούς, όπως επισημαίνει ένας ατζέντης με άδεια FIFA, ο οποίος μίλησε σε γνωστή εκπομπή του "Mega".

"Η Μπαρτσελόνα έχει μιλήσει ήδη στον Ίσκο. Ένας άνθρωπος της Μπαρτσελόνα έχει μιλήσει με τον ίδιο τον παίκτη. Πάντοτε ήθελε να αγωνιστεί στην Μπαρτσελόνα και τώρα έχει την ευκαιρία. Είναι μία περίπλοκη περίπτωση", δήλωσε αρχικά.

"Οι συζητήσεις με τον Ίσκο άρχισαν πριν από 15-20 ημέρες. Γνωρίζει ότι στην Μπαρτσελόνα θα έχει τα λεπτά συμμετοχής που δεν έχει στη Ρεάλ".

Την ίδια στιγμή, η Γιουβέντους φαίνεται να εξετάζει από κοντά την περίπτωσή του, ενώ το περσινό καλοκαίρι βρέθηκε ένα βήμα από την Τότεναμ, αλλά τελικά πείστηκε να παραμείνει και να δείξει στον Ζιντάν την αξία του.

Photo credits: AP Photo/Daniel Ochoa de Olza

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ