ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Η καλοκαιρινή τουρ της Ρεάλ Μαδρίτης

Η καλοκαιρινή τουρ της Ρεάλ Μαδρίτης

Η επίσημη ιστοσελίδα της Ρεάλ ανακοίνωσε τα μέρη που θα ταξιδέψει η ομάδα για να δώσει φιλικά, ενόψει της καλοκαιρινής προετοιμασίας, δημιουργώντας παράλληλα κι ένα βιντεάκι για τους οπαδούς. Διαβάστε αναλυτικά το πρόγραμμα που θα ακολουθήσει η αποστολή των "Μερένχες". (video)

Με τον τίτλο "Ρεάλ Μαδρίτης - Τουρ 2013/2014" ξεκινάει η παγκόσμια περιοδεία της Ρεάλ ενόψει της καλοκαιρινής προετοιμασίας. Η ομάδα θα δώσει 7 φιλικά σε Ευρώπη και Η.Π.Α με τον Κάρλο Αντσελότι, να κάνει το ντεμπούτο το στον πάγκο στις 21 Ιουλίου, στο φιλικό με την Αγγλική Μπόρνμουθ.

Η Ρεάλ θα ταξιδέψει στη συνέχεια στη Γαλλία όπου θα αντιμετωπίσει στο "Ζερλάν" τη Λυών, ενώ στη συνέχεια θα ολοκληρώσει την ευρωπαϊκή περιοδεία της με ένα φιλικό στο Γκέτεμποργκ της Σουηδίας, ενάντια στην Παρί.

Οι Μαδριλένοι έπειτα, θα διασχίσουν τον Ατλαντικό, για να βρεθούν στις Η.Π.Α, όπου θα δώσουν φιλικά με τους Γκάλαξι στο Λος Άντζελες, μια εκ των Γιουβέντους ή Έβερτον (περιμένουν επιβεβαίωση), την Ίντερ κι άλλη μια ομάδα που ακόμα δεν έχει γίνει γνωστή.

Η καλοκαιρινή Τουρ 2013/14 της Ρεάλ Μαδρίτης :

21/7 Μπόρνμουθ - Ρεάλ Μαδρίτης (Μπόρνμουθ, Αγγλία)

24/7 Λυών - Ρεάλ Μαδρίτης (Λυών, Γαλλία)

27/7 Ρεάλ - Παρί Σεν Ζερμέν (Γκέτεμποργκ, Σουηδία)

1/8 Ρεάλ - Λος Άντζελες Γκάλαξι (Φοίνιξ, ΗΠΑ)

3/8 Ρεάλ - Γιουβέντους ή Έβερτον (Λος Άντζελες, ΗΠΑ)

6-7/8 Ρεάλ - (δεν είναι γνωστός ο αντίπαλος) (Μαϊάμι, ΗΠΑ)

10/8 Ρεάλ - Ίντερ (Σεντ Λούις, ΗΠΑ)

Δείτε το βίντεο που ετοίμασε η επίσημη ιστοσελίδα των Μαδριλένων, ενόψει της καλοκαιρινής περιοδείας της ομάδας:

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ