ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Η τέταρτη αλλαγή σε ποδοσφαιρικό αγώνα είναι γεγονός

Η τέταρτη αλλαγή σε ποδοσφαιρικό αγώνα είναι γεγονός
Μοράτα-Ρεάλ Μαδρίτης

Ο Άλβαρο Μοράτα έγινε η πρώτη... τέταρτη αλλαγή στην ιστορία των επίσημων διοργανώσεων ποδοσφαίρου, μετά από την τελευταία αλλαγή κανονισμών.

Ο Ζινεντίν Ζιντάν είχε ρίξει στη μάχη τους Ίσκο, Νάτσο και Λούκα Μόντριτς, ωστόσο δεν είχε ολοκληρώσει με τις αλλαγές του στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων που διεξήχθη στη Γιοκοχάμα. Η Ρεάλ Μαδρίτης κατέκτησε το τρόπαιο κόντρα στην Κασίμα Άντλερς, ωστόσο έγραψε ιστορία και για ακόμα έναν λόγο, για την πρώτη φορά που ομάδα πραγματοποίησε τέσσερις αλλαγές σε αγώνα για κάποια επίσημη διοργάνωση.

Όλα αυτά, στο πλαίσιο του νέου κανονισμού που επιτρέπει στους προπονητές να κάνουν και τέταρτη αλλαγή, σε περίπτωση που βρίσκονται σε παράταση.

Ο Γάλλος τεχνικός έδωσε εντολή στο 112' να αποχωρήσει από τον αγωνιστικό χώρο ο ήρωας του τελικού, Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος μερικά λεπτά νωρίτερα ολοκλήρωσε το 40ό χατ τρικ του με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης.

Στη θέση του Πορτογάλου και κορυφαίου παίκτη της διοργάνωσης, ο Άλβαρο Μοράτα, ο τέταρτος παίκτη που σηκώθηκε από τον πάγκο των "μερένγκες" και πέρασε στον αγωνιστικό χώρο.

Δύο λεπτά αργότερα, ο Μασατάντα Ίσι μιμήθηκε τον Ζιντάν και έκανε κι ο ίδιος τέταρτη αλλαγή, με τον Ριότα Ακασάκι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Πρωταθλήτρια κόσμου η Ρεάλ Μαδρίτης
TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ