ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Γιόρτασε με Ιρίνα το 22ο χατ-τρικ

Γιόρτασε με Ιρίνα το 22ο χατ-τρικ

Αυτή είναι ανταμοιβή! Λίγο μετά τα τρία γκολ που σημείωσε κόντρα στην Μπιλμπάο, ο Κριστιάνο Ρονάλντο θέλησε να το γιορτάσει με ένα δείπνο με την αγαπημένη του Ιρίνα Σάικ (φωτογραφίες).

Από το καλό στο καλύτερο πηγαίνει το τελευταίο διάστημα ο Κριστιάνο Ρονάλντο. Με τα τρία γκολ που πέτυχε το βράδυ της Κυριακής κόντρα στη Μπιλμπάο (5-0) , ο σούπερ σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης έφτασε τα 13 γκολ στις πρώτες επτά αγωνιστικές (τελευταία φορά που συνέβη στη La Liga ήταν το 1943), ενώ αυτό ήταν το 22ο χατ-τρικ του στο ισπανικό πρωτάθλημα πιάνοντας στην 1η θέση τους Αλφρέδο Ντι Στέφανο και Τέλμο Θάρα.

Αυτό επιπλέον ήταν το 14η συνεχόμενο εντός έδρας παιχνίδι της Ρεάλ που σκοράρει ο CR7, ο οποίος αμέσως μετά το φινάλε του αγώνα με τους Βάσκους θέλησε να μοιραστεί μία βραδιά μαζί με την αγαπημένη του Ιρίνα Σάικ.

Γιόρτασε με Ιρίνα το 22ο χατ-τρικ
© SPLASH NEWS

Το πανέμορφο μοντέλο από τη Ρωσία βρέθηκε στις εξέδρες του "Μπερναμπέου" για τον αγώνα και στη συνέχεια ακολούθησε τον αγαπημένο της στο διάσημο κινεζικό εστιατόριο της Μαδρίτης "Tse-Yang".

"Δείπνο με την Τιγκρίσκι", έγραψε στη σελίδα του στο Instagram ο Πορτογάλος άσος, με το "Τιγκρίσκι" να είναι προφανώς κάποιο προσωνύμιο που έχει κολλήσει ο 29χρονος στη διάσημη σύντροφό του.

Loading

Dinner with tigriski.

View on Instagram

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ