ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ελεύθερο το "11" για χάρη του Μπέιλ

Ελεύθερο το "11" για χάρη του Μπέιλ

Η Ρεάλ ανακοίνωσε τα νούμερα στις φανέλες των παικτών της για τη νέα σεζόν. Είδηση; Η φανέλα με το Νο 11 δεν δόθηκε σε κανέναν λόγω... Γκάρεθ Μπέιλ. Αναλυτικά η λίστα των Μαδριλένων.

Η φανέλα με το Νο 11 της Ρεάλ έμεινε "ορφανή" μετά την αποχώρηση του κατόχου της, Ρικάρντο Καρβάλιο, με προορισμό τη Μονακό, και η είδηση είναι ότι εξακολουθεί να παραμένει χωρίς κάτοχο.

Η διοίκηση των "μερένγκες" ανακοίνωσε το νούμερο που θα φοράει ο κάθε ποδοσφαιριστής της ομάδας αυτή τη σεζόν, με το Νο 11 να μένει στο συρτάρι καθώς αυτήν φοράει στην Τότεναμ και στην Εθνική Ουαλίας ο μεγάλος καλοκαιρινός της στόχος, Γκάρεθ Μπέιλ.

Ελεύθερο το "11" για χάρη του Μπέιλ

Από εκεί και πέρα, ο Ίσκο πήρε τη φανέλα με το Νο 23 και ο Ιγιαραμέντι αυτήν με το 24 (ήταν ελεύθερες από την περασμένη σεζόν), ο Καρβαχάλ κληρονόμησε αυτήν με το Νο 15 από τον Μικαέλ Εσιέν, ο Χεσέ Ροντρίγκεθ πήρε αυτήν με το Νο 20 που άφησε πίσω του ο Ιγκουαΐν με τη μεταγραφή του στη Νάπολι, ενώ το Νο 21 πήγε στον Άλβαρο Μοράτα μετά την μετακίνηση στους "παρτενοπέι" και του Χοσέ Καγεχόν.

Σημειώνεται πως παρότι έχουν δηλωθεί στο φετινό ρόστερ, οι Τσερίσεβ και Αντόνιο Αντάν δεν έχουν πάρει ακόμα νούμερο φανέλας, με τον δεύτερο να αναμένεται μάλιστα να αποχωρήσει από το σύλλογο μέσα στις ερχόμενες εβδομάδες.

Τα νούμερα των παικτών της Ρεάλ Μαδρίτης:

1. Iker Casillas

2. Raphael Varane

3. Pepe

4. Sergio Ramos

5. Fabio Coentrao

6. Sami Khedira

7. Cristiano Ronaldo

8. Kaká

9. Benzema

10. Özil

12. Marcelo

13. Jesús Fernández

14. Xabi Alonso

15. Carvajal

16. Casemiro

17. Álvaro Arbeloa

18. Nacho

19. Luka Modric

20. Jesé Rodríguez

21. Álvaro Morata

22. Ángel Di María

23. Isco

24. Asier Illarramendi

25. Diego López

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ