ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Δεν πιστεύει τη Λίβερπουλ ο Αντσελότι

Δεν πιστεύει τη Λίβερπουλ ο Αντσελότι
© REUTERS

Την άποψη ότι η Βασιλεία και όχι η Λίβερπουλ θα πάρει το εισιτήριο για την νοκ-άουτ φάση του CL, εξέφρασε με δηλώσεις του ο Κάρλο Αντσελότι.

Με τη νίκη της μέσα στην Ελβετία επί της Βασιλείας (1-0) η Ρεάλ κράτησε ζωντανή τη Λίβερπουλ στη μάχη της πρόκρισης στους "16" του Champions League, παρόλα αυτά ο Κάρλο Αντσελότι δεν θεωρεί πως οι "κόκκινοι" θα τα καταφέρουν.

Ερωτηθείς μετά το τέλος της αναμέτρησης στο "St Jakob-Park" αναφορικά με το ποια ομάδα εκτιμάει πως είναι πιο κοντά στο να πάρει το δεύτερο χρυσό εισιτήριο από τον Β' όμιλο, ο Ιταλός υποστήριξε ότι η ομάδα που έχει το προβάδισμα είναι η Βασιλεία λόγω φυσικής κατάστασης.

"Η Βασιλεία είναι σε καλύτερη φόρμα από τη Λίβερπουλ αυτή τη στιγμή, είναι σε πολύ καλή φυσική κατάσταση. Αυτή τη στιγμή η Βασιλεία έχει ένα ελαφρύ προβάδισμα.

Δεν πιστεύει τη Λίβερπουλ ο Αντσελότι
© ACTION IMAGES

Μας δημιούργησαν μερικά προβλήματα στο δεύτερο ημίχρονο. Παλέψαμε σκληρά και για αυτό το λόγο πήραμε τη νίκη", δήλωσε χαρακτηριστικά ο τεχνικός των πρωταθλητών Ευρώπης.

Σημειώνεται πως με το 1-0 επί της Βασιλείας, ο Κάρλο Αντσελότι πανηγύρισε την 15η συνεχόμενη νίκη του στον πάγκο της Ρεάλ σε όλες τις διοργανώσεις: ισοφάρισε έτσι το ρεκόρ των Ζοζέ Μουρίνιο και Μιγκέλ Μουνιόθ και θα έχει την ευκαιρία με νίκη επί της Μάλαγα στο ερχόμενο ματς της Ρεάλ να γίνει ο απόλυτος ρέκορντμαν στην ιστορία των Μαδριλένων.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ