ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

"Δεν πάει στην Άρσεναλ ο Μπενζεμά"

"Δεν πάει στην Άρσεναλ ο Μπενζεμά"
© AFP/GETTY IMAGES

Στη Ρεάλ Μαδρίτης θα παραμείνει ο Καρίμ Μπενζεμά παρά το φημολογούμενο ενδιαφέρον της Άρσεναλ, με τον ατζέντη του να δηλώνει μεταξύ άλλων πως γίνονται προσπάθειες επέκτασης του συμβολαίου του με τους Μαδριλένους.

Μπορεί τον τελευταίο καιρό το όνομα του Καρίμ Μπενζεμά να είχε συνδεθεί με την Άρσεναλ, όμως, φαίνεται πως δεν υπάρχει κανένα θέμα, αφού επιθυμία του παίκτη είναι να παραμείνει στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Αυτό επιβεβαιώθηκε δια στόματος του Καρίμ Τζαζιρί, ο οποίος δήλωσε στην "Le Journal du Dimanche":

"Δεν μπορούμε να σταματήσουμε τις φήμες. Ωστόσο σας λέω ότι ο Καρίμ δεν πρόκειται να πάει στην Άρσεναλ. Ποτέ δεν τέθηκε για εκείνον τέτοιο θέμα και δεν έχει γίνει καμία επαφή.

Θα μείνει στη Μαδρίτη. Η πιθανή άφιξη του Γκάρεθ Μπέιλ στη Ρεάλ Μαδρίτης δε τον απειλεί. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο και ο Μπέιλ θα παίξουν στα πλάγια και ο Καρίμ στην κορυφή".

Το συμβόλαιο του Γάλλου εκπνέει το 2015 και επ' αυτού ο εκπρόσωπός του είπε: "Ο Καρίμ θα ήθελε πολύ να τελειώσει την καριέρα του στη Ρεάλ, τον σύλλογο των ονείρων του. Δουλεύουμε προκειμένου να γίνει τριετής επέκταση. Οι συζητήσεις γίνονται ήσυχα, χωρίς να υπάρχει πίεση χρόνου".

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ