ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ατζέντης Μπέιλ: "Οι πιθανότητες για Άρσεναλ είναι ίδιες με το να πάω στο φεγγάρι"

Real Madrid's Gareth Bale celebrates after scoring his side's 3rd goal during the Champions League Final soccer match between Real Madrid and Liverpool at the Olimpiyskiy Stadium in Kiev, Ukraine, Saturday, May 26, 2018. (AP Photo/Darko Vojinovic)
Real Madrid's Gareth Bale celebrates after scoring his side's 3rd goal during the Champions League Final soccer match between Real Madrid and Liverpool at the Olimpiyskiy Stadium in Kiev, Ukraine, Saturday, May 26, 2018. (AP Photo/Darko Vojinovic) AP

Την πεποίθησή του πως ο Γκάρεθ Μπέιλ είναι μεταξύ των κορυφαίων ποδοσφαιριστών του πλανήτη και πως πρέπει να βρει μια ομάδα να παίζει, εξέφρασε ο ατζέντης του Ουαλού, Τζόναθαν Μπάρνετ. Απολαυστικό το σχόλιό του για την πιθανότητα να πάει στην Άρσεναλ.

Για το μέλλον του Γκάρεθ Μπέιλ μίλησε ο ατζέντης του Ουαλού, Τζόναθαν Μπάρνετ, τονίζοντας πως ο μεσοεπιθετικός της Ρεάλ αναζητά χρόνο μέσα στον αγωνιστικό χώρο ενόψει της νέας σεζόν.

Αυτό σημαίνει πως δύσκολα θα παραμείνει στους Μαδριλένους, εκτός κι αν ο νέος προπονητής τους, Τζούλεν Λοπετέγκι, έχει άλλα σχέδια για τον Ουαλό.

" Νομίζω ότι πρέπει να κάνουμε μια κουβέντα με τη Ρεάλ και να δούμε πού θα πάει. Θέλει μία καλύτερη χρονιά από την περσινή. Θέλει να παίξει περισσότερο, αυτό είναι το σημαντικό για εκείνον. Νομίζω πως είναι μεταξύ των 3-4 καλύτερων παικτών στον κόσμο. Κάποιος σαν αυτόν, πρέπει να παίζει. Δεν έχει να κάνει με τα χρήματα. Θέλει να κατακτήσει τη Χρυσή Μπάλα και νομίζω πως μπορεί", είπε ο Μπάρνετ για τον πελάτη του.

Για το αν η επόμενη χρονιά θα τον βρει ξανά στην Αγγλία, τόνισε: " Αγαπά τη ζωή του στην Ισπανία. Έχει τρία παιδιά και είναι πολύ χαρούμενος εκεί. Αλλά πρέπει να δούμε τι θα κάνουμε. Πρέπει να παίξει ποδόσφαιρο. Ως οπαδός της Άρσεναλ, θα ήθελα να τον δω να αγωνίζεται εκεί, αλλά οι πιθανότητες να συμβεί αυτό είναι ίδιες με το να πάω στο φεγγάρι".

AP Photo/Darko Vojinovic

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ