ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Αρνείται να προπονηθεί με την Ρεάλ Β΄ο Έντεγκααρντ!

Αρνείται να προπονηθεί με την Ρεάλ Β΄ο Έντεγκααρντ!
Έντεγκααρντ

Αποκαλυπτικό δημοσίευμα της AS αναφέρει πως ο Μάρτιν Έντεγκααρντ αρνήθηκε να προπονηθεί υπό τις οδηγίες του Ζινεντίν Ζιντάν γιατί τον άφησε στον πάγκο στο προηγούμενο παιχνίδι.

Έχει χυθεί πολύ μελάνι και πατηθεί αμέτρητες φορές το πληκτρολόγιο για λογαριασμό του 16άχρονου ταλέντου Μάρτιν Έντεγκααρντ.

Όπως φαίνεται όλο αυτό το σκηνικό που στήθηκε γύρω από το όνομα του, του έκανε κακό. Σύμφωνα με την AS, ο πιτσιρικάς με τις 90.000 ευρώ τον μήνα την... "ψώνισε" και αρνείται να κατέβει για προπόνηση!

Όλα αυτά γιατί ο Ζινεντίν Ζιντάν του ξεκαθάρισε σε έντονο ύφος πως πρέπει να ακολουθεί την τακτική της ομάδας και να μην κάνει του κεφαλιού του. Ο πιτσιρικάς ωστόσο τον... έγραψε και έκανε τα δικά του.

Έτσι η Ρεάλ άρχισε να χάνει τον ένα βαθμό μετά τον άλλο ( τέσσερις σερί ήττες), με αποτέλεσμα στο τέλος ο Ζιζού να τον αφήσει στον πάγκο.

Αυτό λειτούργησε ευεργετικά για την ομάδα που σιγά σιγά πήρε τα πάνω της και άρχισε να κερδίζει. Έτσι φτάσαμε στο "σήμερα" και την άρνηση του παίκτη να μετέχει στις καθημερινές προπονήσεις ( πηγαίνει μόνο μία μέρα πριν τα ματς).

Σύμφωνα με την AS πάντα, ο πατέρας του Έντεγκααρντ δεν βοηθά την κατάσταση και μάλιστα ψάχνει να βρει παραθυράκια στο συμβόλαιο του, που κάνουν λόγο για συμμετοχή στις προπονήσεις πέντε φορές την εβδομάδα με τους "μεγάλους".

'Εχει ενδιαφέρον πάντως να ακούσουμε και την άλλη πλευρά κάποια στιγμή.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ