ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Απέβαλε 17 οπαδούς της η Ρεάλ

Απέβαλε 17 οπαδούς της η Ρεάλ

Η Ρεάλ Μαδρίτης ταυτοποίησε 17 οπαδούς της που φώναζαν στην αναμέτρηση με τη Θέλτα υβριστικά συνθήματα κατά της Μπαρτσελόνα και του Λιονέλ Μέσι, και τους απέβαλλε.

Στην αποβολή 17 οπαδών της τόσο από το Santiago Bernabéu όσο και από το σύλλογο, προχώρησε η Ρεάλ Μαδρίτης μετά τα υβριστικά συνθήματα που ακούστηκαν στην αναμέτρηση με τη Θέλτα, τόσο κατά της Μπαρτσελόνα, όσο και κατά του Λιονέλ Μέσι.

Επίσης η διοίκηση της Ρεάλ Μαδρίτης απηύθυνε προειδοποίηση στους 1.500 οπαδούς της Grada de Animación, προκειμένου να εντείνουν τα προληπτικά μέτρα σχετικά με τα υβριστικά συνθήματα, ειδικά μετά τον τραγικό απολογισμό της συμπλοκής μεταξύ των οπαδών της Ατλέτικο Μαδρίτης και της Ντεπορτίβο, την περασμένη εβδομάδα.

Όλα αυτά, λίγες ώρες μετά τη διαρροή στον ισπανικό Τύπο περί καταγγελίας της Ρεάλ Μαδρίτης εκ μέρους της LFP στην ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Ισπανίας για τα υβριστικά συνθήματα προς την Μπαρτσελόνα και τον Λιονέλ Μέσι και μετά τη συμφωνία οπαδών και διοίκησης των "μερένγκες" να κινούνται εντός του πλαισίου που έχει τεθεί.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ