ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Καταγγελία για τα συνθήματα του Bernabéu

Καταγγελία για τα συνθήματα του Bernabéu

Η LFP προτίθεται να καταγγείλει τη Ρεάλ Μαδρίτης για τα προσβλητικά συνθήματα κατά της Μπαρτσελόνα και του Λιονέλ Μέσι, στο Santiago Bernabéu, στην αναμέτρηση κόντρα στη Θέλτα.

Τα συνθήματα των οπαδών της Ρεάλ Μαδρίτης στο "Santiago Bernabéu" στη διάρκεια της αναμέτρησης με τη Θέλτα, κατά της Μπαρτσελόνα και του Λιονέλ Μέσι, δεν πέρασαν απαρατήρητα από την LFP που πρόκειται να θέσει το ζήτημα ενώπιον της ισπανικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας.

Συγκεκριμένα η κάμερα τηλεοπτικής μετάδοσης της αναμέτρησης συνέλαβε του οπαδούς της Ρεάλ στο 57', 81' και 83' της αναμέτρησης να τραγουδούν τα συνθήματα "Messi subnormal" και "P#ta Barça P#ta Barça".

Στο πλαίσιο των μέτρων που έχουν προταθεί να ληφθούν για την απαλλαγή των ισπανικών γηπέδων από τους ultras, είναι και η τιμωρία των λεκτικών προσβολών, ωστόσο αναζητείται η νομική φόρμουλα υποστήριξης αυτών μέχρι τις 15 Δεκεμβρίου.

Έτσι η LFP, σύμφωνα με πηγές των ισπανικών ΜΜΕ θα καταγγείλει τα προσβλητικά συνθήματα των οπαδών της Ρεάλ, στην επιτροπή διοργάνωσης της ισπανικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ