ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Αντσελότι: "Θέλουμε να γράψουμε ιστορία"

Αντσελότι: "Θέλουμε να γράψουμε ιστορία"

Ο Κάρλο Αντσελότι θέλει να γίνει ο πρώτος προπονητής που θα κατακτήσει το Τσάμπιονς Λιγκ για δεύτερη σερί χρονιά.

Ο προπονητής της Ρεάλ Κάρλο Αντσελότι εξέφρασε την αισοδοξία του ότι η "βασίλισσα" μπορεί να γίνει η πρώτη ομάδα στην ιστορία του Τσάμπιονς Λιγκ που θα κατακτήσει το τρόπαιο για δεύτερη σερί χρονιά. Ο Αντσελότι ήταν παίκτης της Μίλαν όταν οι "ροσονέρι" πήραν το Κύπελλο Πρωταθλητριών το 1989 και το 1990.

" Καμία ομάδα δεν έχει υπερασπιστεί τον τίτλο της όταν κέρδισε το Τσάμπιονς Λιγκ. Ξέρουμε ότι θα είναι δύσκολο. Οι παίκτες έχουν αποκτήσει αυτοπεποίθηση και έχουν περισσότερο εμπιστοσύνη στους εαυτούς τους απ' ότι είχαν στο παρελθόν. Αυτό μας δίνει έξτρα κίνητρο ενόψει του Τσάμπιονς Λιγκ", δήλωσε ο Αντσελότι.

Η Ρεάλ αντιμετωπίζει την Τρίτη την Σεβίλλη στο τελικό του Σούπερ Καπ Ευρώπης. Ο Κάρλο Αντσελότι αναγνωρίζει τις δυσκολίες της αναμέτρησης.

" Η Σεβίλλη είχε μία καλή σεζόν. Κέρδισαν το Γιουρόπα Λιγκ με παίκτες που δούλεψαν πολύ καλά ως ομάδα και άξιζαν να το κατακτήσουν. Η Σεβίλλη άλλαξε πολύ πέρσι. Είναι μια άγνωστη ομάδα αφού έφυγαν ορισμένοι σημαντικοί παικτες της και άλλοι έχουν αποκτηθεί".

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ