ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Αντσελότι: "Θα παίξουμε ενάντια στην Τσέλσι, όχι ενάντια στον Μουρίνιο"

MADRID, SPAIN - JUNE 26:  Carlo Ancelotti holds a press conference after he was presented as Real Madrid's new head coach at Estadio Bernabeu on June 26, 2013 in Madrid, Spain.  (Photo by Denis Doyle/Getty Images)
MADRID, SPAIN - JUNE 26: Carlo Ancelotti holds a press conference after he was presented as Real Madrid's new head coach at Estadio Bernabeu on June 26, 2013 in Madrid, Spain. (Photo by Denis Doyle/Getty Images) GETTY IMAGES

Στη συνέντευξη τύπου που παραχώρησε πριν το φιλικό με αντίπαλο την Τσέλσι, ο Κάρλο Αντσελότι μίλησε τόσο για το παιχνίδι, όσο και για την ανανέωση του Ρονάλντο, αλλά δεν σχολίασε τίποτα για τον Γκάρεθ Μπέιλ γιατί... θυμώνει ο Βίλας-Μπόας.

Ήρεμος παρουσιάστηκε στη συνέντευξη τύπου πριν το ματς με την Τσέλσι, ο Κάρλο Αντσελότι. Ο Ιταλός τεχνικός δεν θέλησε να αυξήσει την ένταση, προσπαθώντας να ρίξει τους τόνους.

"Θα αντιμετωπίσουμε μια δυνατή ομάδα, όχι τον Μουρίνιο. Θα προσπαθήσουμε να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό και να κερδίσουμε το παιχνίδι", τα πρώτα λόγια του προπονητή των "μερένχες".

"Σίγουρα θα είναι ένα ιδιαίτερο παιχνίδι. Πέρασα δυο χρόνια στην Τσέλσι και έχω πολύ καλές σχέσεις με όλους. Αν και είναι φιλικό, είναι σημαντικός αγώνας για μας γιατί παίζουμε ενάντια σε έναν πολύ ισχυρό αντίπαλο".

Στη συνέχεια σχολίασε το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του Κριστιάνο Ρονάλντο, όντας αρκετά αισιόδοξος: "Είμαι σίγουρος ότι ο Κριστιάνο θα ανανεώσει. Δεν ξέρω πότε θα γίνει επίσημα, αλλά σίγουρα θα γίνει".

Σε ερώτηση σχετικά με τις συγκρίσεις που γίνονται με την περσινή ομάδα της Ρεάλ, όταν καθόταν στον πάγκο ο Μουρίνιο, ο Ιταλός απάντησε: "Είναι δύσκολο να γίνουν συγκρίσεις από τώρα. Ας αρχίσει πρώτα το πρωτάθλημα και πιστεύω στο τέλος του έτους θα μπορέσει η ομάδα να συγκριθεί".

Δεν παρέλειψε φυσικά να αναφερθεί σε παίκτες της ομάδας του, όπως οι Κακά και Πέπε: "Ο Κακά είναι ένας πολύ χρήσιμος παίκτες. Αυτό που πρέπει να δουλέψει είναι η αντοχή του, αλλά πιστεύω δεν θα είναι πρόβλημα. Το προηγούμενο παιχνίδι που έκανε κόντρα στην Έβερτον ήταν πολύ καλό και θα συνεχίσει να βελτιώνεται".

"Τώρα όσο αφορά τον Πέπε, μίλησα μαζί του και του εξήγησα πως είναι ένας πολύτιμος ποδοσφαιριστής για μας. Όχι μόνο για το παιχνίδι του, αλλά και για το χαρακτήρα και την εμπειρία του. Πιστεύω ότι και φέτος θα είναι εδώ".

Τέλος, όταν ο Ιταλός τεχνικός ρωτήθηκε για τις εξελίξεις των διαπραγματεύσεων με την Τότεναμ για τον Γκάρεθ Μπέιλ, δεν θέλησε να απαντήσει γιατί... θυμώνει ο Βίλας-Μπόας: "Δεν θα πω τίποτα που να 'χει σχέση με τον Μπέιλ γιατί ο Βίλας-Μπόας έχει ήδη θυμώσει και έχω μετανιώσει που έγινε τόσο μεγάλο θέμα. Προτιμώ να μη σχολιάσω κάτι".

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ