ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Αντσελότι:"Θα παίξει ο Μπέιλ με Βιγιαρεάλ"

Αντσελότι:"Θα παίξει ο Μπέιλ με Βιγιαρεάλ"

Ο Κάρλο Αντσελότι, μεταξύ άλλων, τοποθετήθηκε για τον Γκάρεθ Μπέιλ, δηλώνοντας ότι ο Ουαλός άσσος είναι μέσα στα πλάνα του για το εκτός έδρας παιχνίδι με τη Βιγιαρεάλ το Σάββατο το βράδυ.

Ο προπονητής των Μαδριλένων επιβεβαίωσε ότι το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας του θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στην επικίνδυνη σαββατιάτικη εξόρμηση των "μερένγκες" στο Βιγιαρεάλ. Αυτό που μένει ακόμα αναπάντητο είναι το αν θα αγωνιστεί στη βασική ενδεκάδα ή θα μπει ως αλλαγή.

" Θα ταξιδέψει με την ομάδα και θα παίξει. Δεν ξέρω αν θα ξεκινήσει βασικός, πάντως θα παίξει σίγουρα ένα ημίχρονο. Δεν έχω πάρει την απόφαση αν θα είναι στο γήπεδο εξ αρχής, αλλά θα παίξει σίγουρα", δήλωσε ο Ιταλός τεχνικός και συνέχισε:" Του λείπει μια κανονική προετοιμασία, αλλά δεν είναι στιγμή για να τον αφήσουμε εκτός ομάδας. Θα προπονείται και θα αγωνίζεται εκ παραλλήλου. Είναι διακαής πόθος του να αγωνιστεί με τη Ρεάλ και έχει μεγάλο κίνητρο. Η φυσική του κατάσταση δεν είναι άριστη, αλλά δεν είναι κακή", ενώ όσον αφορά στη θέση που θα αγωνιστεί ήταν κατηγορηματικός:" Θα παίξει στη δεξιά πτέρυγα".

"Υπήρχαν καλύτερες προτάσεις από τη δική μας".

" Διακρίνω στο Μπέιλ την επιθυμία να βρίσκεται στην ομάδα που επιθυμεί. Είναι ταπεινός και του αρέσει να συναναστρέφεται με τους συμπαίκτες του. Έχει ενταχθεί στο σύνολο" , είπε ο Ιταλός και προσέθεσε:" Είμαι σε θέση να γνωρίζω ότι η Τότεναμ είχε καλύτερες προτάσεις από τη δική μας. Η επιθυμία του ποδοσφαιριστή να έρθει εδώ έκανε τη διαφορά".

"Κανείς δε φεύγει από τη Ρεάλ Μαδρίτης αν δε θέλει".

Ο Αντσελότι δε δίστασε να αναφερθεί στο θέμα που έχει ανακύψει με τον Εζίλ, αλλά και σε αυτό του Κακά:" Ακούω πολλούς να μιλούν για την αποχώρηση του Εζίλ και τώρα θέλω να τοποθετηθώ κι εγώ προσωπικά. Κανείς δε φεύγει από τη Ρεάλ αν δε θέλει να φύγει. Ο Εζίλ σκέφτηκε ότι θα είχε μεγαλύτερο ανταγωνισμό και ζήτησε να αποχωρήσει. Δε φεύγουν όσοι το ζητούν. Το τεχνικό τιμ αποφάσισε ότι μπορεί. Λάβαμε μια καλή προσφορά και όλοι είναι ευχαριστημένοι. Του ευχόμαστε καλή τύχη" .

Σχετικά με τον Βραζιλιάνο μέσο:" Ζήτησε να φύγει. Δεν αισθανόταν άνετα και χρειαζόταν περισσότερο χρόνο. Πιστεύω ότι έπραξε σωστά και πήγε σε μια ομάδα και σ' ένα περιβάλλον που γνωρίζει καλά" .

Στήριξη σε Μπενζεμά. Ιγιαραμέντι, Ίσκο και Νάτσο βασικοί

Ο Ιταλός κόουτς δεν παρέλειψε να δηλώσει τη στήριξή του στον Καρίμ Μπενζεμά, στον οποίον απένειμε τα εύσημα για τις μέχρι τώρα εμφανίσεις του:" Μέχρι στιγμής τα έχει πάει πολύ καλά. Έχει σκοράρει στα δύο πρώτα παιχνίδια και έχει δώσει δύο ασίστ. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από αυτόν".

Για τον τραυματισμό του Ίσκο στον αστράγαλο καθησύχασε τους "Μαδριδίστας", λέγοντας ότι έχει ξεπεραστεί κι ότι ο νεαρός Ισπανός διεθνής θα είναι στη βασική ενδεκάδα στο "Ελ Μαδριγάλ". Το ίδιο ισχύει και για τον Νάτσο, ο οποίος θα καλύψει την αριστερή οπισθοφυλακή της "βασίλισσας".

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ