ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Αντσελότι: "Τεστ για όλους το ματς με τη Μπαρτσελόνα"

Αντσελότι: "Τεστ για όλους το ματς με τη Μπαρτσελόνα"

Τεστ απέναντι σε μία πολύ ανταγωνιστική ομάδα χαρακτήρισε το σαββατιάτικο Clasico με τη Μπαρτσελόνα ο Κάρλο Αντσελότι. Ποιες οι σκέψεις του για τον περιορισμό του Μέσι και το ντεμπούτο Σουάρες.

"Είμαστε σε καλή κατάσταση. Μετά τις ήττες με την Ατλέτικο Μαδρίτης και τη Ρεάλ Σοσιεδάδ καταλάβαμε που κάναμε λάθος, βρήκαμε επιτέλους μεγαλύτερη ισορροπία, δουλέψαμε μαζί και κάναμε θυσίες.

Για όλους εμάς, ο αγώνας με τη Μπαρτσελόνα είναι ένα διαγώνισμα απέναντι σε μία πολύ ανταγωνιστική ομάδα. Θα είναι ένα μεγάλο παιχνίδι γιατί κανείς στον κόσμο δεν έχει τόση ποιότητα όσα αυτές οι δύο ομάδες.

Και όχι μόνο στην επίθεση αλλά και στη μεσαία γραμμή και στην άμυνα", δήλωσε χαρακτηριστικά για το πρώτο Clasico της σεζόν ο Κάρλο Αντσελότι και πρόσθεσε:

"Η Μπαρτσελόνα έχει μεγάλα κίνητρα, ειδικά μετά από μία σεζόν που δεν κατέκτησε κάποιον τίτλο. Έχουν νέους παίκτες και μία πολύ συμπαγή άμυνα".

Φυσικά δεν θα μπορούσε να μην ερωτηθεί για το διαφαινόμενο επίσημο ντεμπούτο του Λουίς Σουάρες με τα χρώματα της Μπαρτσελόνα κόντρα στη Ρεάλ (ο Λουίς Ενρίκε αποκάλυψε στη δική του συνέντευξη Τύπου πως ο Ουρουγουανός θα πάρει χρόνο συμμετοχής), με τον Ιταλό τεχνικό να απαντάει:

Αντσελότι: "Τεστ για όλους το ματς με τη Μπαρτσελόνα"

"Χαίρομαι που θα επιστρέψει στους αγώνες, δεν θέλω όμως να κάνω κάποιο επιπρόσθετο σχόλιο. Είναι καλό για το ποδόσφαιρο που επιστρέφει καθώς πρόκειται για έναν μεγάλο παίκτη, το σίγουρο πάντως είναι πως η παρουσία του ή μη στο παιχνίδι δεν θα αλλάξει τις δικές μας επιλογές".

Ο 55χρονος τεχνικός επιβεβαίωσε στη συνέντευξη Τύπου πως Σέρχιο Ράμος και Πέπε ξεπέρασαν τα προβλήματα τραυματισμών τους και θα είναι το δίδυμο στο κέντρο της άμυνας της Ρεάλ (αφήνοντας στον πάγκο τον Βαράν) ενώ ο Μπέιλ θα επιστρέψει αρχές Νοέμβρη στα γήπεδα, ενώ αναφορικά με το "κλειδί" του Clasico, είπε:

"Μπορεί να είναι και η άμυνα. Γιατί απέναντι σε τόσο πανίσχυρες επιθέσεις είναι ανάγκη να αμύνεσαι καλά και να έχεις συνοχή.

Για εμάς το κλειδί, κυρίως σκεφτόμενοι τον Μέσι, είναι να μην αφήσουμε χώρους ανάμεσα στις δύο γραμμές, να παίζουμε κλειστά, όλοι μαζί".

* "Δεν θα προπονήσω ποτέ την Μπαρτσελόνα. Θα μου άρεσε να τερματίσω την καριέρα μου στη Ρεάλ Μαδρίτης", δήλωσε εν τω μεταξύ σε συνέντευξή του στην τηλεοπτική εκπομπή "El Larguero" ο Κάρλο Αντσελότι.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ