ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Αντσελότι: "Καθιστική διαμαρτυρία αν δεν βραβεύσουν τον Κριστιάνο"

Αντσελότι: "Καθιστική διαμαρτυρία αν δεν βραβεύσουν τον Κριστιάνο"

Ο Κάρλο Αντσελότι στηρίζει με θέρμη την υποψηφιότητα του Κ. Ρονάλντο για τη Χρυσή Μπάλα, καθώς απειλεί πως θα προχωρήσει σε... καθιστική διαμαρτυρία αν δεν πάρει το βραβείο ο Πορτογάλος άσος.

"Εάν δεν δώσουν τη Χρυσή Μπάλα στον Κριστιάνο θα κάνω καθιστική διαμαρτυρία στο Ρετζόλο (σ.σ το μέρος γέννησής του)", δήλωσε χαρακτηριστικά ο 54χρονος τεχνικός της Ρεάλ σε συνέντευξή του στον ιταλικό ραδιοφωνικό σταθμό "Radio 24", για να συμπληρώσει:

"Εδώ και μερικούς μήνες δουλεύω με τον Κριστιάνο Ρονάλντο και λέω πως είναι ένα σπάνιο παράδειγμα απόλυτου επαγγελματία. Είναι πάντα ο πρώτος που φτάνει στις προπονήσεις και ο τελευταίος που φεύγει.

Αντσελότι: "Καθιστική διαμαρτυρία αν δεν βραβεύσουν τον Κριστιάνο"

Είναι σοβαρός, βελτιώνει την κάθε μικρή λεπτομέρεια. Με έναν παίκτη στην ομάδα δεν έχεις πρόβλημα να ψάχνεις για επιθετικά συστήματα. Είναι ένα απόλυτο φαινόμενο".

Ο Αντσελότι παραδέχτηκε επίσης πως οι 6 βαθμοί απόστασης από την Μπαρτσελόνα είναι μεγάλη απόσταση ωστόσο εξέφρασε την πίστη του στις δυνατότητες της Ρεάλ τονίζοντας πως βελτιώνεται τάχιστα, ενώ όσον αφορά στην πρώην ομάδα του, Μίλαν, δήλωσε πως δεν θα μπορούσε να την φανταστεί χωρίς τον Αντριάνο Γκαλιάνι στις τάξεις της.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ