ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ακόμα ψάχνεται ο Αντσελότι

Ακόμα ψάχνεται ο Αντσελότι

Ο Κάρλο Αντσελότι έχει χρησιμοποιήσει 10 διαφορετικές ενδεκάδες στα δέκα πρώτα παιχνίδια του στον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης, δείχνοντας πως δεν μπορεί να κατασταλάξει σε ένα συγκεκριμένο σχήμα.

Μεγάλη ευθύνη στο προβληματικό ξεκίνημα της Ρεάλ Μαδρίτης φαίνεται πως έχει ο Κάρλο Αντσελότι, σύμφωνα με την ισπανική εφημερίδα "Marca".

Ο Ιταλός τεχνικός αντιμετωπίζει ιδιαίτερη δυσκολία στο να καταλήξει σε μία συγκεκριμένη ενδεκάδα, κάτι που φαίνεται από το γεγονός πως στα πρώτα δέκα παιχνίδια των "μερένγκες" έχουν αγωνιστεί ήδη 22 ποδοσφαιριστές, ενώ έχουν χρησιμοποιηθεί δέκα εντελώς διαφορετικές αρχικές ενδεκάδες.

Το σημαντικότερο πρόβλημα του Αντσελότι εντοπίζεται στην άμυνα, αφού μόνο σε δύο περιπτώσεις έχει διατηρήσει την ίδια τετράδα στα μετόπισθεν, ενώ οι μόνοι ποδοσφαιριστές που έχουν ξεκινήσει και στα δέκα ματς της σεζόν είναι οι Κριστιάνο Ρονάλντο και Καρίμ Μπενζεμά, με τον Πορτογάλο μάλιστα να μην έχει χάσει λεπτό.

Στα χαφ, ο Ίσκο θεωρείται η πιο σίγουρη λύση από τον Ιταλό, αφού έχει δώσει το "παρών" σε 9 αγώνες, ενώ και οι Μόντριτς, Κεντίρα έχουν λείψει μόλις δύο φορές από την αρχική ενδεκάδα. Αυτός που φαίνεται να καθιερώνεται, λόγω των καλών του εμφανίσεων το τελευταίο χρονικό διάστημα, είναι ο Άνχελ Ντι Μαρία.

Έτσι, με εξαίρεση την αμυντική γραμμή, που μάλλον θα αλλάζει για αρκετό καιρό ακόμη, ο Αντσελότι βρήκε τη... συνταγή από τη μέση και μπροστά. Και τη βρήκε στο ματς με τη Λεβάντε, με τους Μόντριτς και Κεντίρα στα χαφ, τους Ντι Μαρία, Ίσκο και Κριστιάνο Ρονάλντο μπροστά τους και τον Μπενζεμά στην κορυφή.

Δείτε το γράφημα της "Marca", όπου απεικονίζονται οι αρχικές ενδεκάδες των 10 πρώτων αγώνων της Ρεάλ, αλλά και ο χρόνος συμμετοχής όλων των ποδοσφαιριστών της.

Ακόμα ψάχνεται ο Αντσελότι
TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ