ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Χωρίς Τζίλβαν, Νέπλιακ και Τετέ

Χωρίς Τζίλβαν, Νέπλιακ και Τετέ
INTIME SPORTS

Ο Γιάννης Χριστόπουλος ανακοίνωσε τους εκλεκτούς του για την αναμέτρηση της Κυριακής κόντρα στον Ολυμπιακό.

Με δυο σημαντικές απουσίες θα έρθει στην Αθήνα για το παιχνίδι της Κυριακής με τον Ολυμπιακό η ομάδα του Πλατανιά καθώς όπως αναμενόταν οι Τζίλβαν, Τετέ και Νέπλιακ δεν συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή του συλλόγου των Χανίων για το ματς στο "Γ. Καραϊσκάκης".

Οι μεν Τζίλβαν και Νέπλιακ είναι τραυματίες ενώ ο Τετέ τιμωρημένος καθώς είχε συμπληρώσει τέσσερις κάρτες και δηλώθηκε να χάσει το ματς με τους "ερυθρόλευκους". Επίσης εκτός έμεινε και ο νεαρός Σέχου αλλά και ο Περιστερίδης που βρίσκεται εκτός πλάνων.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

"Δεκαεννιά ποδοσφαιριστές συμμετέχουν στην αποστολή του Πλατανιά Χανίων για τον μεθαυριανό (15.00) εκτός έδρας αγώνα με τον Ολυμπιακό, στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League ΟΠΑΠ 2014 – 2015.

Ειδικότερα, μετά τη σημερινή πρωινή προπόνηση, που πραγματοποιήθηκε στο Μάλεμε, ο Γιάννης Χριστόπουλοςεπέλεξε τους εξής ποδοσφαιριστές:

Αγκιλέρα, Αποστολόπουλο, Γιακουμάκη, Γουνδουλάκη, Δημήτρη, Ζαραδούκα, Ιτούα, Κοκκαλά, Κουλιμπαλί, Μαχαμάτ, Μενδρινό, Μιλούνοβιτς, Μπανανά, Μπεριάν, Ναζλίδη, Ολιμπά, Τόρες, Τσουράκη, Φιγκέιρα.

Σημειώνεται ότι ο Τέτεσυμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες και εκτίει ποινή μίας αγωνιστικής, ενώ ο Τζίλβανδεν είναι ακόμη 100% έτοιμος.

Υπενθυμίζεται ότι ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός είχε τραυματιστεί στον αγώνα με τη Νίκη Βόλου, έκανε ένεση για να καταφέρει να αγωνιστεί με τον Ο.Φ.Η., η κατάστασή του επιδεινώθηκε και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να μπει, το τελευταίο διάστημα, σε ειδικό πρόγραμμα αποκατάστασης και αποφόρτισης.

Η αποστολή της ομάδας μας θα αναχωρήσει για την Αθήνα αύριο, Σάββατο, το πρωί και αναμένεται να επιστρέψει το βράδυ της Κυριακής".

TAGS ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ